Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za subotu 08. oktobar Rakvovima donosi zanimljivo poznanstvo, a vage će imati problema sa papirologijom

Ovan

Posao: Razmišljajte o izmeni postojećih planova i osmišljavanju konkretnih poteza ka prilagođavanju novim poslovnim promenama.

Ljubav: Ukoliko ste se u prethodnom periodu zanemarili na bilo koji način dragu osobu, vreme je da neke stvari postavite na pravo mesto.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi koji imaju želju da se posvete dodatnom usavršavaju ili nekom kreativnom hobiju, imaju priliku da ovog dana porade na tome i nešto novo nauče.

Ljubav: Ukoliko imate želju da aktuelnu ljubavnu situaciju podignete na viši nivo moraćete dosta toga sami da uradite, a jedna od početnih stavki biće raščišćavanje sa prošlošću.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje Blizance i ovog prvog dana vikenda, posebno ukoliko je ostalo nešto od zaostalih obaveza i papirologije.

Ljubav: Ništa ne forsirajte, vreme je za lagane priče i komunikaciju bez velikih obaveza i očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Prilično miran i opušten dan je pred Rakovima, da bez većih problema završe sve svoje zacrtane uglavnom obaveze vezane za kuću.

Ljubav: Moguće da vas ove subote očekuje iznenadno poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i avanturu evo prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Lav

Posao: Ukoliko uspete sebe da ubedite da nije smak sveta ako odstupite za neki procenat od primarnih ciljeva, bićete u boljoj poziciji da ovaj dan izgurate sa solidnim rezultatima.

Ljubav: Potencijalno lep dan je pred vama za sve vrste osvajačkih akcija, pitanje je samo imate li repova iz prošlosti koji se vuku i dalje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade

Devica

Posao: Kakve god predloge danas dobijali, budite spremni da pokažete svoju samouverenost i držite se svojih principa.

Ljubav: Lep je dan pred vama ukoliko imate u planu neko porodično okupljanje ili druženje sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Posao: Povedite računa da vam nisu promakle neke nezavršene obaveze prema institucijama vezane za formalnosti i papirologiju, kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Ukoliko uspete da nekako razdvojite poslovna dešavanja od sfere ljubavi, onda vas očekuje jedan od lepših dana na emotivnom planu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Škorpija

Posao: Obaveza biće dosta i ove subote, ali postoji i mogućnost da dobijete i neku poslovnu ponudu ili rad na nekom projektu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, verovatno vam nije lako da napravite izbor, jer je moguće da je više interesantnih prilika pokazalo interesovanje da vas bolje upozna.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Onoliko koliko uspete da se prilagodite zahtevima novih poslovnih saradnika tako toliko ćete sebe poštedeti nerviranja i sačuvati deo energije i za druge obaveze.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Evo prilike da neku poslovnu komunikaciju ili prepisku obavite na zadovoljavajući način, jer bi mogla da vam bude značajna i u budućem periodu.

Ljubav: Opušten dan je pred vama za sve vrste druženja, izlazaka, flerta i svega onog neobavezujućeg.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Ovaj dan Vodolije bi trebalo da posvete uživanju u postignutom, odmoru a lii pripremama za nove poslovne poduhvate i zadatke koje su preuzeli.

Ljubav: Odličan dan je da nekim sitnim znakom pažnje obradujete vašu voljenu osobu. Može i neki romantični izlazak.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Iako poprilično umorne, Ribe će i ove subote imati neodložnog posla pre svega na polju komunikacije i raznorazne papirologije.

Ljubav: Moguće je da i nema pravih razloga za nesporazume i nerazumevanje ni kod vas ni kod druge strane, ali okolnosti su takve da vam ne dozvoljavaju da se sporazumete na pravi način.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Izvor: Still

Reklame