Foto: Pixabay

Rak ambiciozan, Lavovima je potreban odmor, Škorpije očekuju problemi na poslovnom planu

OVAN

Očekuju vas neprijatna iznenađenja počev od toga da se neki sastanci odlažu, a neki ne razvijaju u željenom smeru. Komunikacija sa voljenom osobom je loša. Oboje reagujete burno i ulazite u raspravu. Pod stresom ste.

BIK

Prilično ste komunikativni, organizovani i vredni. Posao se glatko odvija, ali su neke kolege ljubomorne na vaš uspeh. Nemate želju da se vidite sa partnerom što ga prilčno pogađa. Može doći do opekotina prilikom kuvanja.

BLIZANCI

Uopšte se ne slažete sa idejama kolega, ali idete linijom manjeg otpora da bi izbegli sukob. Očekuju vas problemi u vezi. Partner zahteva više pažnje i oseća se nevoljeno. Što se tiče zdravlja pričuvajte disajne organe.

RAK

Prilično ste ambiciozni, ali se poslovni planovi ne odvijaju kako ste očekivali što vas prilično pogađa. Mislite na simpatiju. Iako je daleko smatrate da daljina nije ozbiljan problem. Bubrezi su prilično osetljivi.

LAV

Ne brine vas toliko stagnacija na poslu koliko nedostatak novca. Voljena osoba je prilično teška i ne prija vam njeno društvo. Elegantno je izbegavate. Prilično ste neraspoloženi i potrebno vam je da se izolujete i odmorite.

DEVICA

Sa kolegama se ne slažete najbolje. Prilično ste distancirani. Njihove poslovne ideje vam deluju neizvodljivo. Smeta vam status slobodne osobe. Imate želju za drugom polovinom. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Na poslu se sve odvija glatko, bez ikakvih teškoća. Sledi priliv finansija zbog čega se osećate još bolje. U emotivnom smislu ste neispunjeni. Sa partnerom ne možete da se složite ni oko najmanje sitnice. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Poslovne prepreke vas destimulišu. Ipak, uporno pokušavate da stignete do cilja. Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni partneru. Mnogo vam znači ljubav i sigurnost koju vam pruža. Mogući su problemi sa bešikom.

STRELAC

Suočavate sa previše prepreka na poslu. Nije vam lako, ali imate snažnu volju da ih prevaziđete. Nesigurni ste u sebe. Sumnjate da li ste u stanju da zadržite voljenu osobu pored sebe. Mogući su problemi sa bubrezima.

JARAC

Očekuju vas isključivo problemi na poslu. Posao stagnira, a sa poslovnim partnerima ne uspevate da uspostavite zajednički dogovor. Druga polovina pravi ljubomornu scenu koja je po vama nepotrebna. Vreme je da posetite stomatologa.

VODOLIJA

Imate previše obaveza, a premalo vremena. Niste sigurni šta prvo da odradite. Odnos sa partnerkom je distanciran, ali ne želite da popustite i prvi pružite ruku. Prilično ste pod stresom pa je neophodno da se dobro odmorite.

RIBE

Ne uspevate da se adaptirate na promenu poslovnih planova. Smeta vam kada radite na jednom projektu pa vas iznenada prebace na drugi. Partner vam deluje nezainteresovano što vam ne prija. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Izvor: Kurir