5. novembra će Jarac pokušati da se odmori od svega, Bik uporno gura po svome, dok će Device da uživaju u vikendu

Ovan

Posao: Vreme je za odmor, makar onaj aktivni ali mnogi Ovnovi imaće volje i energije da prvi dan vikenda i nešto odrade što i nije loše.

Ljubav: Dan kao poručen za one predstavnike ovog astrološkog znaka koji su slobodni da dožive prijatno iznenađenje zbog neočekivanog novog poznanstva. Moguća ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Većina Bikova bi želela da se odmah isključi od obaveza i bilo kakvog posla, ipak to nije za nijansu bi bilo bolje da brzinu smanjujete u nekoliko postepenih faza.

Ljubav: Očekuje vas vrlo verovatno miran, prosečan dan u sferi ljubavi. Iskoristite ga za druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema razloga za previše mozganja i trošenja vremena na profesionalne obaveze, ako ima nešto nedovršeno biće bolje da sačeka do početka sledeće radne sedmice.

Ljubav: Ovaj dan Blizancima može doneti jalove, nepotrebne diskusije i nesporazume na partnerskim relacijama. Budite tolerantniji.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Ukoliko se dobro organizujete i napravite valjan plan imaćete vremena za odmor, ali i da odradite neke sitnije poslove koji vam se razvlače duži period unazad.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni prema sebi ali i prema voljenoj osobi, nema razloga da budete negativno raspoloženi.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Lav

Posao: Ako ste odlučili da odmarate budite istrajni u tome jer za očekivati je da vas pozovu i nametnu vam neplaniranu poslovnu obavezu.

Ljubav: Očekuje vas dobar dan da uživate u sferi ljubavi, počev od porodične harmonije pa do flerta i avanture, na vama je izbor.

Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Devica

Posao: Više lepih poslovnih ideja nalazi se u vašoj glavi, nije loš dan da nešto i pokrenete ali svima je potreban odmor, nema razloga za bilo kakvo forsiranje.

Ljubav: Nije baš neki naročito povoljan dan za bitna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, ali jeste da malo podrobnije preispitate svoju aktuelnu situaciju u ovoj sferi.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Posao: Doza blagog nezadovoljstva uz koju ste okončali radnu sedmicu zahteva mali predah i regenerisanje svih raspoloživih resursa. Iskoristite ovaj dan za opuštanje.

Ljubav: Ova subota donosi nagoveštaj lepih budućih dešavanja na emotivnom planu ukoliko planirate da sa društvom izađete u provod.

Zdravlje: Prolazna napetost, nervoza.

Škorpija

Posao: Malo radnih aktivnosti, malo psihofizičkog odmora, pa opet tako, neće biti lako da to baš sprovedete, ali se potrudite kako bi dan završili sa osećajem zadovoljstva.

Ljubav: Relativno miran i sasvim korektan dan imaće sve one osobe koje žele da se posvete negovanju postojećih lepih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Prehlada, osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: One prave profesionalne obaveze trebalo bi da ste odložili na stranu, ali lepu priliku za kraći put, kombinaciju uživanja i posla, valjalo bi da iskoristite na pravi način.

Ljubav: Pokušajte da unesete neke pozitivne promene u svakodnevicu, radite na tome da poboljšate kvalitet vaše veze.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Većina Jarčeva realno je da tokom dana ima osećaj viška fizičke energije, koju bi valjalo potrošiti, ali pre svega na neki vid relaksacije.

Ljubav: Iz vašeg ugla nema razloga i motiva za bitnija dešavanja u sferi ljubavi. Pojedinci bi ipak trebali da se malo aktiviraju bilo preko društvenih mreža, bilo preko izlazaka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Privatne aktivnosti, posvećenost hobiju ili neki izlet dobro će doći da se najveći deo energije potroši na dobar, opušten a ipak koristan način.

Ljubav: Veoma povoljan dan za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih ljubavnih kontakata, prvenstveno za one Vodolije koje nisu zadovoljne postojećim stanjem.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Ribe

Posao: Kritički osvrt i preispitivanje prethodnih radnih dana može da bude korisno, ali nemojte da preterivanjem sami sebi upropastite inače sasvim solidan dan.

Ljubav: Već nekoliko prethodnih dana imali ste signale da druga strana partnerskih odnosa nije nečim zadovoljna, evo dana da se neke karte potpuno otvore.

Zdravlje: Izuzev osećaja umora nema bitnijih upozorenja.

Izvor: Still

Reklame