Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 25. februar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ako možete odložite poslovne obaveze za popodnevne časove, tada ćete lakše sklopiti ozbiljne dogovore. LJUBAV: Udvaraće vam se neka starija osoba od vas. ZDRAVLJE: Napeti ste, uz fizičku aktivnost, vežbanje, trčanje se oslobodite nakupljene energije!

BIK

POSAO: Prepodnevni časovi će vam biti malo teški, moraćete da radite nešto što inače ne biste ili vam jednostavno celo poslovno okruženje teško pada. LJUBAV: Potrebno vam je opuštanje uz voljenu osobu. Samo vas dvoje, bez tuđih uticaja. ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

POSAO: Odlučni ste i tokom dana ćete postići dosta toga. Ako radite paralelne poslove, na obe strane vas očekuje pomak. LJUBAV: Moguće je da ste usamljeni, pa ćete se čak i obratiti staroj ljubavi. To bi moglo biti kratkotrajno iskušenje. ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom.

RAK

POSAO: Ovaj dan je za vas veoma težak. Nemojte da donosite važne odluke. Moguće je da se neki poslovi odugovlače. LJUBAV: Možete naići na odbijanje. Ako ste slobodni, dan provedite u društvu. Ako ste u braku partner vam se može iskreno obratiti u vezi nekog problema. ZDRAVLJE: Danas nije dobar dan za vas, odmarajte što više.

LAV

POSAO: Popodnevni časovi su daleko bolji za posao. Dobićete potvrdu od nadređenih da ste nešto dobro uradili. LJUBAV: Dan nije preterano povoljan za ljubav, posvetite se nekim drugim aktivnostima. ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

DEVICA

POSAO: Potreban vam je savet nekoga iskusnijeg. Nemojte se plašiti da pitate. LJUBAV: Ako ste u braku, moraćete da se suočite sa problemom. Slobodni pripadnici ovog znaka će se radije odmarati nego tragati za novim ljubavima danas. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

VAGA

POSAO: Povoljnija saradnja sa ženama nego sa muškarcima. Moguće je da neki dogovor od ranije neće biti ispoštovan kao što ste očekivali. LJUBAV: Možete čuti neke tračeve o voljenoj osobi. Čim se malo više budete uputili u sve to, videćete da je ipak samo lažna uzbuna u pitanju. ZDRAVLJE: Moguće su oscilacije pritiska ili problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

POSAO: Biće vam nametnuta neka obaveza iako to niste tražili. Mogući su konflikti. Pazite šta pričate i radite u afektu. LJUBAV: Teško vam je da sagledate stvari realno. Partner od vas očekuje zrelost. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC

POSAO: Danas ćete otvoreno pred svima reći ono što vas je mučilo. Moguće je da će neko iz kolektiva ispaštati zbog toga, iako vam to nije bila namera. LJUBAV: Veoma ste emotivni danas i možda želite da se iskupite za neke greške. ZDRAVLJE: Manji problemi disajnih puteva ili sa zubima.

JARAC

POSAO: Maštate o velikim poslovima a u realnosti je pred vama prilično mirna situacija. Iskoristite to da se malo opustite. LJUBAV: Pokazećete otvoreno svoju naklonost i na to ćete dobiti pozitivnu reakciju. Solidan dan za vas. ZDRAVLJE: Osetljivost organa za varenje.

VODOLIJA

POSAO: Preko prijatelja i poznanika ćete pokušati da pokrenete neki nov posao, ali danas nije dan za to. LJUBAV: Osoba iz prošlosti može da zakuca na vaša vrata. Prijatelji će vas opteretiti njihovim problemima pa nećete imati mnogo vremena za svoje. ZDRAVLJE: Malo ste nervozni. Potrebna vam je fizička aktivnost.

RIBE

POSAO: Nije dobar dan za nove poduhvate, rešite nagomilane probleme iz prošlosti i suočite se sa tim. LJUBAV: Žudite za pažnjom, ako ste u braku ili vezi dobićete je. Ako ste slobodni danas ćete se osećati prilično usamljeno. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite krvnu sliku.

Izvor: Mondo

Reklame