Foto: Pixabay

9. novembar donosi harmoniju Vagama, a destruktivno ponašanje imaju Ribe, Ovan u zlato pretvara sve što dotakne

Ovan

Posao: Očekuju vas brojni izazovi a posebno su naglašene brze i iznenadne promene planova što će vam dodatno zakomplikovati današnji raspored.

Ljubav: Taktičnost danas može pomoći u sferi ljubavi stoga poradite na smanjenju tenzija, izađite negde, prošetajte ili pozovite drage prijatelje na druženje.

Zdravlje: Potrudite se da ublažite povećanu nervozu i napetost.

Bik

Posao: Tokom ovog radnog dana za Bikove je vrlo važno da budu staloženi i ne upadaju u verbalne prepirke sa osobama sa kojima sarađuju.

Ljubav: Lepe i pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i emotivnim pristupom dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe kao posledica nervoze.

Blizanci

Posao: Treba da se vratite korak unazad, proverite svoje planove, napravite promene ukoliko je to potrebno, isproveravajte dokumentaciju.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture, samo pazite da ne zabrljate i pokvarite već postojeće partnerske odnose.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Rak

Posao: Suštinski ovaj radni dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog, makar kod najtipičnijih predstavnika astrološkog znaka Raka. Malo napetosti, malo nerviranja, sve ide u rok službe.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Bez mnogo talasanja i novih mogućnosti, uglavnom analiza sopstvenog ponašanja i učinjenog u prethodnom periodu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Solidni poslovni rezultati jesu realni dometi Lavova za sredu. Međutim to ipak nije garant da se neće pojaviti nezadovoljstvo, prvenstveno zbog visokih ambicija i nerealnog sagledavanja situacije.

Ljubav: Turbulentno može biti i danas na vašem ljubavnom planu, što zbog nervoze, nesuglasica, užurbanosti ili pak mešanja drugih u vaše intimne stvari.

Zdravlje: Boravite više u prirodi, opuštajte se.

Devica

Posao: Dosta naporan dan je pred Devicama, a obaveze samo pristižu. Nije isključeno ni par verbalnih konflikata sa nekim od saradnika.

Ljubav: Solidne su šanse da bar jednu zamišljenu ljubavnu akciju sprovedete u delo. Budite što konkretniji i jasniji prema osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Veći deo ovog radnog dana Vage mogu provesti u nastojanju da nađu zajednički jezik sa pojedinim saradnicima koji im idu na živce.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati stabilnu situaciju ukoliko ste spremni da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo. Iznenadite je nekom sitnicom, poklonom.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Škorpija

Posao: Važan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Škorpijama. Uz veliki obim posla, za očekivati je da se formalizuju važni dogovori za buduće profesionalno angažovanje.

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nagoveštaja bitnijih promena, u odnosu na prethodan dan. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

Zdravlje: Budite umereni u ishrani.

Strelac

Posao: Za Strelčeve ovo nije najpovoljniji radni dan za forsiranje novih profesionalnih projekata. Držite se već započetih poslova, jer ćete dosta poteza morati da ponovite ili radite ispočetka.

Ljubav: Nemojte odlagati suočavanje i razrešavanje dilema ako želite bez velikog tereta u budućnost.

Zdravlje: Mogući su problemi sa grlom i disajnim putevima.

Jarac

Posao: Treći radni dan u sedmici mogao bi da bude veoma uspešan za tipične Jarčeve, pod uslovom da da ne brzaju već strpljivo proveravaju svaki dokument i informaciju od saradnika.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni neophodno je se da ste sklonili svoje barikade da osoba kojoj ste zanimljivi može više da vam priđe.

Zdravlje: Stres vam može zadavati stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Nedostatak taktičnosti može Vodolijama malo zagorčati dan, ali nikako da ih omete da ostvare većinu planiranih poslovnih ciljeva.

Ljubav: Za bilo kakav konkretan utisak na polju ljubavnih odnosa, danas će biti ključno da radite na smirivanju strasti i prepustite inicijativu drugoj strani.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Pred najtipičnijim predstavnicima znaka Riba nalazi se dan sličan prethodnom. Zatražite pomoć nekog od proverenih saradnika.

Ljubav: Biće sasvim zadovoljavajuće ako ništa ne pokvarite pogrešnim tumačenjima i brzopletim reakcijama. Budite opušteniji.

Zdravlje: Potrudite se da izbalansirate odnos između obaveza i odmora.

Izvor: Still

Reklame