Foto: Pixabay

Bika čeka pozitivan dan, Rak ne treba da bude brzoplet na poslu, Jarac je dobrog zdravlja, Riba oseća prolazan umor

OVAN

Pred vama je nova poslovna ponuda koja bi mogla da vam se učini veoma interesantno. Nadate se susretu sa osobom koja u vama budi jaka osećanja. Uskoro vas očekuju nove ljubavne promene. Mogući su problemi sa želucem.

BIK

Okolnosti vam idu u prilog kada je u pitanju vaš posao. Možete da očekujete pozitivan dan. Imate poverenje u svog partnera sa kojim vam je odnos veoma dobar. Naklonjena vam je sudbina. Odmarajte se.

BLIZANCI

Može se reći da je pred vama dobar dan za nova poslovna dešavanja. Očekuje vas period u kojem ćete sklopiti neke bitne kontakte. Dopada vam se osoba koja deluje distancirano od vas. Prolazna uznemirenost.

RAK

Nemojte biti brzopleti na poslovnom polju. Pokažite da ste spremni da sačekate na pravu priliku. Pred vama je jako lep period za nova poznanstva kao i za početak veze. Polako ćete se prepuštati osećanjima. Problemi zbog nadutosti.

LAV

Potrudite se da se posvetite poslu maksimalno i da se više angažujete oko ostvarenja svojih ciljeva. Skloni ste preterivanju sa očekivanjima na ovom polju. Moguće je da ćete danas imati svađe sa partnerom. Povišena temperatura.

DEVICA

Moguće je da su pred vas postavljena visoka očekivanja na poslovnom polju i da ponekad imate probleme sa samopouzdanjem. Želite da priuštite neko lepo iznenađenje osobi do koje vam je stalo. Pazite na krvni pritisak.

VAGA

Moguće je da ćete imati manje komplikacije na poslovnom polju i da ćete zbog toga biti pod stresom. Moguće je da sa voljenom osobom imate sve manje emocija i da nastupa polako faza udaljavanja. Problemi zbog stresa.

ŠKORPIJA

Imate priliku da pokažete da ste spremni da napredujete. Nadređeni o vama imaju dobro mišljenje. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas postepeno voditi u emotivnu vezu. Moguće su smetnje sa sinusima.

STRELAC

Preporuka je da povedete računa o komunikaciji sa poslovnim okruženjem koje vam nije baš naklonjeno. Potrebno je da partneru pokažete svoja osećanja kako bi vaš odnos mogao da krene u boljem pravcu. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Potrebno je da poradite na organizaciji kako biste na poslovnom polju mogli da promenite situaciju na bolje. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na polju ljubavi. Sasvim dobro zdravlje.

VODOLIJA

Teško vam je da donesete odluke koje su od presudnog značaja za vašu poslovnu situaciju. Potrebno je da poboljšate odnos sa partnerom. Vaša veza može da krene u boljem smeru. Variranje krvnog pritiska.

RIBE

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite pozitivnije stanje na polju posla. Opustite se uz voljenu osobu. Vaš odnos bi u narednom periodu mogao da krene u boljem smeru. Prolazan umor je moguć.

Izvor: Kurir

Reklame