Foto: Pixabay
Reklame

Vaga oseća napetost, Ribe su na udaru kritike, Jarac srećan u braku, Lav opušten

OVAN

Negativan aspekt danas nalaže oprez u poslovanju. Moguć je konflikt s nadređenima. Partner može da vam napravi ljubomorne scene u određenoj situaciji. Može doći do rasprave između vas. Proverite pritisak.

BIK

Poteškoće u saradnji sa inostranstvom ili na putovanjima. Nepredviđen splet okolnosti zahtevaće primenu rezervnog plana. Nalazite se u delikatnoj situaciji da započnete tajnu vezu s osobom koju znate od ranije. Nervoza.

BLIZANCI

Današnji aspekti Blizancima mogu da uzrokuju kratak spoj u komunikaciji na poslu. Pogoršanje međuljudskih odnosa. Ukoliko ste nešto prećutali partneru, to bi danas moglo biti otkriveno. Očekuje vas neprijatan razgovor. Prehlada.

RAK

Neočekivan splet okolnosti zahtevaće od vas da improvizujete rešenja i nekako prebrodite zastoj u poslovanju. Danas će se aktivirati jedan stari problem u okviru vaše porodice. Ovog puta zahteva neodložno rešenje. Glavobolja.

LAV

Ovaj dan nije povoljan za javne nastupe, prezentacije i putovanja. Iskoristite ovaj dan da razradite novi radni plan. Počeli ste da izlazite s osobom koja vam se dopala, ali je ubrzo moguće razočaranje. Pad imuniteta.

DEVICA

Reorganizacija u preduzeću može da vam donese promene koje vam neće odgovarati. Možete se naći u dilemi šta dalje. Moguća je strastvena ljubavna avantura sa osobom koja vas privlači više na fizičkom planu. Variranje pritiska.

VAGA

Budite oprezni, jer može doći do nesporazuma s nadređenima ili s kolegama. Do vas će dopreti neka spletka koja vas može razljutiti.Vaš odnos s ukućanima biće pun napetosti i negativne energije. Neko će morati da popusti. Nesanica.

ŠKORPIJA

Ovaj dan mogu obeležiti pogoršani odnosi s nadređenima. Potrudite se da se što preciznije izražavate. Pružiće vam se prilika da preko prijatelja upoznate svoju srodnu dušu. Neodoljiva privlačnost. Proverite status hormona.

STRELAC

Međuljudski odnosi na poslu danas mogu biti problemi. Nije preporučljivo da ulazite u rizične poslove. Danas mogu isplivati na videlo neke vaše tajne. To će vam doneti pogoršanje odnosa s partnerom i krizu poverenja. Nervoza.

JARAC

Postojeći aspekti mogu vam doneti odlaganje rada na nekom projektu ili obustavljanje već započetog posla. Možete se upustiti u ljubavnu avanturu sa jednim Rakom, ali se ubrzo potom možete razočarati. Oticanje zglobova..

VODOLIJA

Današnji negativan aspekt može vam doneti saznanje o zakulisnim radnjama koje su se odvijale. Sukob interesa. Planete vam pružaju priliku da ispravite neku nepravdu i počnete iznova s partnerom. Loša cirkulacija.

RIBE

Atmosfera pogoršanih odnosa na poslu danas bi mogla da kulminira. Krupne odluke donećete zajedno s vašim timom. Vaš odnos s partnerom prolazi danas kroz krizu, jer imate potpuno različite stavove o bitnim stvarima. Glavobolja.

Izvor: Still

Reklame