Foto: Pixabay
Reklame

Bik zadovoljan, Ovan razdražljiv, Rak samouveren, Lav se oseća odlično

OVAN

Prekidate saradnju sa saradnikom čijim radom ste već neko vreme nezadovoljni. Niste oduševljeni ponašanjem partnerke, ali ne želite da se raspravljate sa njom oko toga. Kada je zdravlje u pitanju prilično ste razdražljivi.

BIK

Zadovoljni ste stabilnom finansijskom situacijom. Priliv novca vas motiviše da budete još vredniji. Odličan je dan za novo poznanstvo. Konačno upoznajete osobu koja vas intrigira i koju želite bolje da upoznate. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Konačno završavate projekat koji vam je oduzeo ne samo puno vremena, nego i nerava. Uživate u društvu osobe koja je nedavno ušla u vaš život. Zadovoljni ste kako odnos napreduje. Zdravlje je stabilno.

RAK

Radnu nedelju započinjene prilično samouvereni i rešeni da konačno prevaziđete poslovne probleme. Imate pozitivan odnos prema vezi i verujete da će vremenom da bude još bolja. Zdravlje je zadovoljavajuće.

LAV

Ambiciozni ste i u potrazi za poslom na kom ćete moći da se afirmišete, poželjno je javno, ali u isto vreme i da dobro zaradite. Imate potrebu za partnerkom, ali ne uspevate da nađete adekvatnu osobu. Osećate se dobro.

DEVICA

Radna nedelja počinje prilično dramatično. Ulazite u sukob sa kolegom zbog različitog pogleda na poslovne ideje. Emotivno ste zadovoljni i gledate da što više vremena provedete sa partnerkom. Nervi su prilično osetljivi.

VAGA

Komunikativni ste, kooperativni i raspoloženi za uspostavljanje poslovne saradnje. Iznenadni susret sa nekada bliskom osobom podseća vas na neka lepa stara vremena. Vodite računa o ishrani prvenstveno iz estetskih razloga.

ŠKORPIJA

Pred vama su konačno rezultati rada i jako ste ponosni na njih. Upoznajete novu osobu i intuicija vam govori da je ovo prava osoba za vas. Zdravlje nije najbolje. Osećate nedostatak energije i potreban vam je odmor.

STRELAC

Puni ste pozitivni energije i radnu nedelju zapocinjete sa željom da završite poslovne planove u što kraćem vremenskom roku. Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Čuvajte se slučajnih povreda.

JARAC

Nesigurni ste. Finansije vam daju osećaj stabilnosti, a problem je što ih nema u dovoljnoj meri. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerkom i dolazi do svađe kojom ništa ne rešavate. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Radna nedelja počinje neslavno. U afektu prekidate poslovnu saradnju sa dugogodišnjim saradnikom. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnom partnerkom i prebacujete joj štošta. Što se tiče zdravlja jako ste razdražljivi.

RIBE

Privatnike već na samom početku radne nedelje očekuju problemi i nerviranje. Vaše neraspoloženje će osetiti i partnerka pošto ćete biti razdražljivi i skloni svađama. Što se tiče zdravlja nervi su vam previše osetljivi.

Izvor: Kurir