Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Tokom prvog dela dana ćete rešavati neke zaostale poslovne obaveze. Veoma je važno sa kim ćete danas sve stupiti u kontakt. LJUBAV: Od večernjih časova ćete imati potrebu za tim da budete sa partnerom. Posvetite mu se. Ako ste slobodni postoji mogućnost da se neko novo poznanstvo razvije u nešto više. ZDRAVLJE:Mogući problemi sa promenom pritiska ili sa sinusima.

BIK

POSAO: Ako ste u nekom momentu mešali poslovne kontakte sa privatnim, tokom današnjeg dana možete spojiti lepo i korisno tako što ćete te važne kontakte obnoviti. LJUBAV:Pojavljuje se osoba iz prošlosti koja vam je nekad bila važna. Ne mešajte nostalgiju i zaljubljenost. ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom.

BLIZANCI

POSAO: Možda je bolje da se ne opterećujete previše i da ne preuzimate na sebe ono što realno ne možete da postignete. LJUBAV: Možete privući pažnju neke atraktivne Vage sa kojom možete provesti veoma prijatne trenutke. U večernjim časovima izađite negde, na javnim mestima zabave su moguća važna poznanstva. ZDRAVLJE: Poboljšanje konačno dolazi.

RAK

POSAO: Možete imati manji konflikt ili nesporazum u radnom okruženju. Pazite šta pričate. LJUBAV: Voljenu osobu želite samo za sebe ali niste ni svoje karte pokazali do kraja. Ne očekujte da ona samo nasluti šta želite, pokažite joj. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste proteklim dešavanjima i sada hladne glave pravite nove planove. Dan je povoljan za poslovne sastanke. LJUBAV: Emotivnmo ste stabilniji, imate potrebu za kontaktom. Izvedite voljenu osobu na neku lepu večeru ili izložbu, provedite veče u javnosti zajedno. ZDRAVLJE: Manji problemi sa očima, vidom.

DEVICA

POSAO: U prvoj polovini dana ćete rešiti zaostale obaveze i konačno ćete se osećati mirno. Očekujete neki novac, ali to vam neće danas stići. LJUBAV: Osećaj melanholije polako prolazi. Sagledajte sve ono lepo što imate u životu! Može da vas zaintrigira neka Vodolija svojim stavom, poklonite joj pažnju. ZDRAVLJE: Osetljivost grla, čuvajte se prehlada.

VAGA

POSAO: Imate osećaj da vas naporan period tek čeka. Neizvesna je situacija, verovatno neke stvari ne zavise od vas. Pokušajte da malo skrenete misli sa posla. LJUBAV: Imate potrebu da sa partnerom uživate i da se na taj način opustite. Ako ste slobodni, nemojte da propustite priliku da izađete negde večeras. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervozom.

ŠKORPIJA

POSAO: Iako nema večih problema, niste mirni. Dan je povoljan za slučaj da ste na poslovnom putu. Nemojte da se preopterećujete. LJUBAV: Može vam se svideti neko ko je zauzet ili vraćate misli na svoje bivše ljubavi. Pokrenite se i krenite u akciju, preterano razmišljanje ipak nije za vas! ZDRAVLJE: Nesanica, vodite računa da ne dehidrirate.

STRELAC

POSAO: Setili ste se prijatelja koji bi mogao da vam pomogne oko posla. Ne oklevajte nego mu se javite. Saradnja će biti na obostranu korist. LJUBAV: Želite da se krećete, izlazite… Ako ste u braku to partneru može smetati. Pozovite ga u zajednički provod i rešićete problem. ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema.

JARAC

POSAO: Razmišljate o velikim poslovima sa strancima ili velikim kompanijama. Napravite plan i nešto od toga može i da se ostvari. LJUBAV: Možete dobiti mnogo pažnje i ljubavi od neke Ribe. Zavešće vas nežnostima i nećete ni primetiti trenutak u kom ste se potpuno prepustili. ZDRAVLJE: Manji bolovi u leđima, što je vaš hroničan problem.

VODOLIJA

POSAO: Dobićete neku neočekivanu ponudu ili će se pojaviti osoba iz prošlosti na koju ste možda i zaboravili, a može vam biti od koristi. Saradnja sa Devicom ili Blizancem može biti uspešna. LJUBAV: Trebalo bi da ljubav cveta, ako ste u vezi! Ako ste slobodni, imate šansu gde god se okrenete. Ne oklevajte nego priđite onoj koja vam se dopada! ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

RIBE

POSAO: Vaše nezadovoljstvo vam ne da mira i imate potrebu da neke stvari menjate. Makar bili i jedini koji radi, daćete sve od sebe da neke stvari rešite. LJUBAV: Ako niste rešili neke odnose iz prošlosti, to vam se sada može vratiti kao bumerang. Imaćete nepristojnu ponudu od Strelca. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama u predelu vrata.

Izvor: Mondo

Reklame