Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2023. godine vam poručuje da više ulažete u sebe nego u druge. Vaš trud će se isplatiti, ali nemojte previše da poletite. U ljubavi ste nesigurni u odnos koji imate. Vreme je za razgovor i rešavanje nedoumica. Više se krećite. Mogući su bolovi u kičmi.

BIK

Čeka vas toliko obaveza te se na vreme pripremite. Trudite se da ne obećavajte drugima što ne možete da ispunite. Slobodni Bikovi uživaju u pažnji, još niste spremni za nešto više. Zauzete čeka razrešavanje nedoumica.

BLIZANCI

Imate potencijala za biznis, ne trošite ga na pogrešna mesta i ljude. Više se dokažite na poslu. Na dobrom ste putu! U ljubavi slobodni razmišljaju o vezi, dok zauzeti dolaze do raskršća. Dobro razmislite. Više unosite vitamina!

RAK

Izbegavajte zaduživanja, nije povoljan period. Mogući je poziv na kratko putovanje. Zašto da ne? Prijaće vam odmor od stresa. Partner vas ne razume, čini vam se na nemate podršku. Ne prećutkuje nezadovoljstvo, već otvoreno pričajte o tome. Slobodni su željni nove avanture.

LAV

Obratite pažnju na transakcije i potpisivanje papira. mogla bi da se potkrade greška. U ljubavi sve ide svojim tokom. Zauzeti uživaju u ljubavi, dok slobodni će naići na zanimljivu dušu ili možda čak srodnu dušu. Vežbajte više!

DEVICA

Držite se svojih principa i radite savesno na poslu, ne obazirite se na tuđe komentare. Prija vam gde se trenutno nalazite, ali i dalje žudite za promenama. Dobro razmislite šta vam zaista nedostaje u ljubavi, a šta vi očekujete od partnera.

VAGA

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2023. godine vam savetuje da obratite pažnju u saobraćaju. Mogući su problemi sa zakonom ili sa papirologijom. Slobodne Vage poželeće da se skrase, dok one zauzete nailaze na manje nesuglasice. Osloniti se na strpljenje i kompromis.

ŠKORPIJA

Početak dana i nedelje dosta ubrzan. Poželećete da se izolujete od svih. To i nije dobra ideja s obzirom da vas čeka dosta obaveza i kontakata sa ljudima. Dobro bi bilo da se oslonite više na sebe i svoju intuiciju, a manje na tuđa mišljenja. U ljubavi očekujte više nego što bi trebalo. Budite realni!

STRELAC

Oni koji imaju privatni biznis ili su na rukovodećim pozicijama posebno će biti pod pritiskom. Budite istrajni! Moguće je i manje putovanje i uživanje kraj drage osobe. Obratite pažnju na krvni pritisak.

JARAC

Obratite pažnju na finansije i pokušavajte da se ne zadužujete bez potrebne. U ljubavi budite direktni i jasni. Druga strana ne može da vam pročita misli. Mogući su bolovi na ranijim povredama.Više se aktivirajte fizički!

VODOLIJA

Moguće da ćete da sretnete jednu osobu koja vam je nekada bila važna. Na poslovnom polju potrudite se da ne forisirate samo svoju stranu priče. U suprotnom mogli biste da doživite nepriajtnosti. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu.

RIBE

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2023. godine vam savetuje da ne prenagljujete sa odlukama u poslu. Mogli biste da napravite dugoročne greške. Oslonite se na bliske ljude. Na ljubavnom polju težite ka kompromisu i razumevanju. Mogući su problemi sa varenjem i stomakom!

Izvor: Mondo

Reklame