Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine vam donosi puno radosti i uspunjenosti. Provešćete dan u krugu najbližih. Obratite više pažnje na ishranu i povipeni krvni pritisak. U ljubavi imaćete potpunu slobodu sa partnerom, oni slobodni uživaju u razmenjivaju poruka sa simpatijom.

BIK
Početakom dana imaćete dosta obaveza, potrudite se da ih raspodelite. Pomoć bliskih će vam dobro doći. U ostatku dana uživate u sitnicama koje vas čine srećnim. Prijaće vam fizička aktivnost krajem dana. U ljubavi ste zadovoljni. Obratite pažnju na masnu hranu.

BLIZANCI

Imate utisak da stvari polako dolaze na svoje mesto. Oslonite se na svoje misli i trudite se da razmišljate pozitivno, jer kakve su vam misli takva su vam dela. Očekuje vas važan poziv prijatelja ili poznanika. Stižu vam lepe vesti. U ljubavi uživate sa partnerom ili simpatijom.

RAK

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine vam kaže da stavite srce ispred mozga. Ne dozvolite da vam sitnice pokvare dan. Danas uživajte sa dragim ljudima i napunite baterije za nedelju koja je pred vama. Mogući su troškovi, ali nećete žaliti. Uskoro vam stiže novac. Mogući su problemi sa stomakom.

LAV

Danas ste više nego ikad zadovoljni sobom, vaša dobra energija će se preneti i na ostale u vašem okruženju. Ne zaboravite na obećanja koja ste dali. Slobodni Lavovi bi trebalo konačno da napreve prvi korak, oni u vezi ili braku razmišljaju da podignu odnos na viši nivo. Moguće je planiranje putovanja, ako već niste na njemu.

DEVICA

Od ranog jutra ste na nogama i želite da sve bude pod konac. Popustite malo i uživajte u sitnim trenucima i radostima. Očekuju vas gosti koje niste dugo videli. U ljubavi vas očekuje iznenađenje, to može da bude mali znak pažnje. Slobodne Device dobijaju dugo očekivani poziv.

VAGA

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine vam donosi ispunjen dan. Imaćete dosta interakcija, poziva i druženja. Potrudite se da ne zapostavite sebe u tome. Radite šta vam prija. Krajem dana napravite sebi atmosferu kakvu zaslužujete. Zauzetim Vagama u tome pomaže partner, dok slobodne čekaju pravi trenutak. Nemojte dugo da se nećakte…

ŠKORPIJA
Ambiciozne Škorpije i za vreme odmora razmišljaju o poslu. Ukoliko imate neko nedoumicu potražite savet starijih i iskusnijih. Danas vam očekuje druženje iz kojeg ćete da pokupite pametne lekcije. U ljubavi nigde ne žurite. Slobodne neka ne traže svakom manu, propustiće važnu priliku. Zauzete uživaju u pažnji partnera.

STRELAC

Strelčevi danas pokušavaju da razgraniče poslovno od privatnog. Vreme je da date sebi oduška i ne razmišljate previše o poslu. Sve će doći na svoje. Moguće su nesuglasice sa rodbinom ali brzo ćete naći zajednički jezik. Partner je danas vaša desna ruka, oni slobodni ne razmišljaju previše o ljubavi. Ugodite sebi!

JARAC

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine vas savetuje da ne brzate, sve ćete stići. Ukoliko ne možete sami, ne libite se da potražite pomoć. Budite obazrivi u saobraćaju. U ljubavi danas ne tražite razlog za svađu, već uživajte u sitnim trenucima nežnosti. Unosite dovoljno tečnosti!

VODOLIJA

Danas nije mesto vašem oštrom karakteru. Uživajte sa dragim ljudima i ne tražite sitnice koje će vas poremetiti. Znajte da svako ima različito mišljenje. Očekuje vas poziv starog prijatelja ili rođaka iz inostranstva koji će vas oraspoložiti. Mogući su novi planovi za predstojeći period. Napravite jasan plan.

RIBE

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine vam donosi dan pun osmeha, provešćete ga u krugu porodice i dragih ljudi. Pokušajte da lepo organizujete vreme kako ne biste jurili na sve strane. Partner vam je velika podrška, oslonite se na njega. Slobodne Ribe neka pozovu simpatiju.

Izvor: Mondo

Reklame