Dnevni horoskop

Blizanci se dobro osećaju, Rak neraspoložen, Devica ima problema sa kožom

OVAN

Održavate sastanak koji je nedavno bio odložen. Odlično prolazite na njemu i zadovoljni ste postignutim dogovorom. Odnos sa bračnom partnerkom je sve bolji zahvaljujući vašem trudu. Disajni organi su osetljivi.

BIK

Vaš pristup poslu nije racionalan. Pravite planove koje nemaju stabilnu osnovu tako da su neostvarivi. Emotivno ste zainteresovani za osobu kojoj još uvek niste spremni da priznate emocije. Očekuju vas problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Razgovarate sa nadređenom osoobom o sledećem poslovnom projektu. Razmišljate slično što olakšava saradnju. Trudite se da uspostavite redovnu komunikaciju sa simpatijom i u tome uspevate. Osećate se dobro.

RAK

Razočarani ste jer na poslu niste postigli ono što ste želeli. Nije vam jasno gde ste pogrešili. Jako vas brinu loše finansije. Bračni partner je prilično ležeran po pitanju novca što vam jako smeta. Neraspoloženi ste.

LAV

Vaši poslovni planovi padaju u vodu. Pojavljuju se problemi zbog kojih morate da preusmerite vašu pažnju. Bračni partner je zabrinut zbog finansija i želi o tome da razgovara sa vama. Jetra je osetljiva.

DEVICA

Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Imate u planu da im ponudite dodatne usluge. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Vi ste malo zabrinuti zbog finansija, ali ne i on. Mogući su problemi sa kožom.

VAGA

Uživate na poslu. Pokazujete sav svoj talenat i sposobnosti. Vaša veza je sve bolja i bolja. To je prvenstveno vaša zasluga. Shvatili ste gde grešite i te greške više ne ponavljate. Ukoliko ste ženskog pola vreme je za posetu ginekologu.

ŠKORPIJA

Ne uspevate da savladate poslovne probleme. Počinjete da sumnjate u svoje kvalitete. Pada vam na pamet da možda ovo nije pravi posao za vas. Maksimalno ste posvećeni tajnoj vezi. Bubrezi su prilično osetljivi.

STRELAC

Pravite poslovne planove koji nisu bazirani na činjenicama. Želite mnogo više od onog što realno možete da postignete. Nezainteresovani ste za emotivni segment i vreme provodite sami. Grlo je prilično osetljivo.

JARAC

Očekuje vas priliv novca. Osećate se mnogo bolje zbog toga i planski trošite novac. Emocije su vam odavno proradile. Konačno pokazujete inicijativu i drugoj strani pokazujete da vas emotivno zanima. Osećate se odlično.

VODOLIJA

Odličan je dan za rešavanje pravnih pitanja. Ukoliko imate ročište briljiraćete. Razmišljate o bivšeg partneru često. Donosite odluku da mu se javite i priča teče mnogo bolje nego što ste očekivali. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Sve što ste isplanirali sada realizujete bez ikakvih teškoća. Prezadovoljni ste odnosom sa bračnim parnerom. Ponašate se kao da ste se tek venčali. Partner uživa u vašoj pažnji. Zdravstvena situacija je stabilna.

Izvor: Kurir

Reklame