Foto: Pixabay
Reklame

Vaga napreduje u ličnom razvoju, Bik umoran od posla, Blizanci spremni za odmor

Ovan

Posao: Vrlo kvalitetna završnica radne nedelje je pred Ovnovima, posebno ukoliko budu sklopili neku novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Nije isključen iznenadni susret ili poziv stare simpatije, pa eto prilike za finim druženjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan ali pomalo naporan dan je pred Bikovima. Razloga za zabrinutost nema jer vas očekuje podrška osoba koje su od autoriteta, a nije isključena ni nova poslovna ponuda.

Ljubav: Ukoliko želite da sebi priuštite osećaj zadovoljstva, budite popustljiviji nego inače prema dragoj osobi. Unesite i neke novine, prijaće vam promena.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Odličan dan je započinjanje nekih novih projekata ili saradnje, posebno za one pripadnike koji su vezani za inostranstvo.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Bilo bi dobro da ovog petka ne ulazite u verbalne rasprave sa kolegama. Dobro isproveravajte svu dokumentaciju pre nego što stavite svoj potpis.

Ljubav: Imate priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osećanja i iskupite se za neke sitne propuste koje ste nesvesno napravili prethodnih dana.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Lav

Posao: Na kraju ove radne sedmice bićete zadovoljni postignutim pa možete malo predahnuti što i zaslužujete.

Ljubav: Ukoliko planirate letovanje ili kraći zajednički put onda ste izabrali pravi trenutak. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Devica

Posao: Iskoristite sve svoje kvalitete i sebe stavite u prvi plan, što vam generalno ne bi trebalo da bude problem. Očekuje vas više nego zadovoljavajuća završnica ove radne sedmice.

Ljubav: Ako ste željni akcije na ljubavnom planu hrabro napred, više okolnosti trebalo bi da vam danas ide na ruku.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vaga

Posao: Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu za Vage, poradite malo da boljoj organizaciji i preciznijim dogovorima sa saradnicima.

Ljubav: Dosta kvalitetnog vremena mogli biste da provedete u nekom finom izlasku i druženju sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Uz nešto više napora i uložene energije Škorpije će uspeti da savladaju sve poslovne prepreke tokom ovog poslednjeg radnog dana u nedelji. Vodite računa o finansijama, uvedite malo kontrole.

Ljubav: Budite maštoviti danas, pokušajte da prijatno iznenadite osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dosta poziva i razgovora očekuje vas tokom ovog petka prvenstveno vezanih za neke nove dogovore, a postoji mogućnost i za napredovanje.

Ljubav: Pokušajte da nezadovoljstvo druge strane ublažite otvorenim razgovorom i pozitivnim razmišljanjima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Zadovoljstvo uspešno završenim profesionalnim obavezama, donosi vam dobru osnovu da lagano radite na novim planovima. Moguće je da vas očekuje neka obuka ili novi projekat.

Ljubav: Sasvim korektan dan je pred vama da bar jedno prijatno iznenađenje, ili sitni znak pažnje poklonite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan je pred Vodolijama. Stvari rešavate u hodu i velikom brzinom i sva komunikacija biće uglavnom na vama.

Ljubav: Uz malo više truda i pre svega posvećenosti imate sasvim solidne šanse danas budete veoma zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Uz dosta mentalnog napora pre svega uspećete danas da se izborite sa svim izazovima na profesionalnom putu. Mogući su sitni problemi sa papirologijom, ali i to ćete rešiti.

Ljubav: Na ljubavnom planu mogući su zaokreti, pod uslovom da ste realno sagledali situaciju i raščistili sve dileme. Vi ste na potezu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Izvor: Still

Reklame