foto:pixabay
Reklame

Vaga umorna, Jarac srećan i zadovoljan, Ribe krhkog zdravlja

OVAN

Pred vama je povoljan dan za pokretanje nekog novog posla. Vaše ideje dovode do dobrih rezultata. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Pospani ste i potrebno vam je više sna.

BIK

Odlična saradnja i dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem vašu motivaciju prenosi na neki viši nivo. Dobijate mnogo ljubavi od vašeg partnera i zadovoljni ste. Možete da očekujete dobar odnos. Nemate zdravstvene tegobe.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke preokrete. Planovi vam se sada značajno menjaju. Moguće je da želite zajednicu ili brak sa vašim partnerom. Spremni ste za ozbiljnije odluke. Pazite na svoje zube.

RAK

Sreća vas prati danas, pa na poslovnom polju možete da ostvarite svoje zamisli. Imaćete šansu da napredujete. Imate priliku da birate. Kada je u pitanju ljubav, dosta udvarača postoji kod vas. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV

Možete da očekujete povoljan period za nalaženje novog posla. Moglo bi da vam se posreći na ovom planu. U braku vas očekuju manje trzavice sa voljenom osobom. Potrebno je strpljenje. Mogući su problemi sa leđima.

DEVICA

Očekuje vas prilika da se upustite u poslovnu saradnju koja bi na duže staze mogla da vam donese uspeh. Veza sa voljenom osobom bi mogla da vam krene u boljem smeru ako se potrudite. Problemi sa venama.

VAGA

Pokušavate da ostvarite promene ali vam sada nije ni malo lako da realizujete sve što ste želeli. Moguće je da vam nije ni malo lako da prema voljenoj osobi budete sasvim otvoreni. Imate neke veće kočnice. Prati vas iscrpljenost.

ŠKORPIJA

Možete da se oslonite na svoje saradnike koji će pokazati da su spremni da vam pomognu oko posla. Ako ste slobodni, možete da očekujete povoljan period za nova ljubavna dešavanja sa simpatijom. Sklonost ka alergijama.

STRELAC

Dobro razmislite o svojim budućim poslovima. Sada je povoljan period da krenete sa ozbiljnijim planiranjem. Nećete uspeti da održite vezu sa osobom koja je za sada na neki način neiskrena ka vama. Vežbajte i razgibavajte se.

JARAC

Očekuju vas pozitivne promene kada je u pitanju posao. Imaćete priliku da ostvarite i poboljšanje finansija. Period koji vas očekuje je povoljan za pomirenje sa partnerom. Prijaće vam odmor.

VODOLIJA

Danas nećete imati preterano velike obaveze na poslu. Mogli biste malo da se opustite i da se odmorite od svega. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je zatvorena i da je ne možete lako osvojiti. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

RIBE

Današnji dan je veoma povoljan za poslovnu komunikaciju i za rešavanje nekih problema. Dolazi vreme da sa voljenom osobom sasvim iskreno popričate o željama koje imate za budućnost. Potreban vam je unutrašnji mir.

Izvor: Kurir