foto:pixabay

Dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine savetuje Ovnove da pokušaju da se mnogo ne nerviraju, dan će biti prilično naporan, mogući su problemi na poslu. Neki će morati ozbiljno da se potrude da zauzdaju jezik i ne ulete u raspravu sa šefovima. Moguć je priliv novca. Ovnovi koji imaju problema u vezi pronaći će način da reše nesuglasice. Više spavajte.

BIK
Brže nego inače rešavate probleme na poslu. Dobra komunikacija i sa kolegama i sa partnerom. Očekujte dobre vesti od osobe koja vam je veoma draga. Kraj dana je pogodan za romantične sastanke i obećava prijatna iznenađenja. Pomalo ste iscrpljeni.

BLIZANCI
U prvoj polovini dana mogući su problemi na poslu, a nisu isključene ni finansijske poteškoće. Ostanite smireni, to je jedini način da iz cele situacije izađete kao pobednik. Moguće je zanimljivo poznanstvo na nekom društvenom događaju. Osećate se dobro.

RAK
Očekuje vas uspeh na poslu, napredak na polju koje vam je veoma važno. Dobar dan da rešite neka finansijska pitanja, možda nasledstvo. Skladni odnosi sa partnerom, a slobodni Rakovi će se odlično provesti u manje poznatom društvu. Očekujte izjavu ljubavi. Zdravlje dobro.

LAV
Pokušajte da budete taktični, od toga zavisi da li će vam pozicija u firmi biti uzdrmana ili ne. Čuvajte se pritvornih kolega, pokušaće da vam se dodvore, a zatim iskoriste. Nemojte da donosite važne odluke u vezi sa novcem. Slobodni Lavovi razmišljaju o staroj simpatiji. Prijala bi vam afera. Manje tegobe u leđima.

DEVICA
Dnevni horoskop za 12. maj 2023. najavljuje Devicama veoma produktivan dan. Skoro sve što radite, radite odlično. Mnoge Device će imati priliku da značajno povećaju svoje prihode. Suprotnom polu ste neodoljivi, oni na koje ste „bacili oko“ će pokleknuti. Dobro zdravlje.

VAGA
Očekuje vas težak dan. Raspoloženje vam se menja iz sata u sat, teški ste za saradnju, pa i sami sebima. Bolje da završavate osnovne obaveze i osamite se, partner je jedina osoba koja može da vas danas istrpi. Potrebno vam je više sna, nervoza vas umnogome remeti.

ŠKORPIJA
Danas ste raspoloženiji za zabavu, nego za rad. Obaveze vas pritiskaju, fokusirajte se. Budite oprezni sa parama, nemojte da trošite ako nije neophodno. Moguće sitne „čarke“ sa partnerom, ne dozvolite da vas isprovocira. Problemi sa leđima, više se krećite.

STRELAC
U prvoj polovini dana se potrudite da budete smireni, da ne žurite. U suprotnom, mogli biste da napravite greške zbog kojih ćete kasnije ispaštati. Slobodni Strelčevi dobijaju poziv za druženje, reč je o osobi koja već dugo priželjkuje da vas bolje upozna. Ostavićete dobar utisak. Glavobolja.

JARAC
Ukoliko danas imate neke sastanke i pregovore, odvijaće se baš kako želite. Uspeh vam je zagarantovan. I u ljubavi će sastanci sa potencijalnim partnerom proći fenomenalno. Zablistaćete u punom sjaju, neće moći da vam odoli. Osećate se sjajno.

VODOLIJA
Moguće su nesuglasice na poslu, burne rasprave, čak i sukobi. Ali, brzo pronalazite kompromis. Očekujte priliv novca, verovatno će vam neko vratiti stari dug. Iz poslovnih susreta se rađa romansa. Zglobovi su vam osetljivi.

RIBE
Dnevni horoskop za 12. maj 2023. godine upozorava Ribe da ne brzaju u donošenju odluka. Ako nste zadovoljni na poslu, sačekajte, doći će ponuda koja će vam više odgovarati. Pazite se „osvete“ bivšeg partnera, mogao bi da vas ogovara. Budite iznad situacje. Napeti ste.

Izvor: Mondo

Reklame