Dnevni horoskop

Rakovi uživaju u stabilnom odnosu sa partner

OVAN

Pod velikim ste pritiskom od strane nadređenih. Smatrate da vam takva atmosfera ne može biti ni malo produktivna. Partner se trudi da vam udovolji na svim poljima. Pokažite mu da ga cenite. Moguća je glavobolja.

BIK

Pred vama je prilika i da se raspitate za neki dodatni posao koji bi mogao u pozitivnom smislu da utiče na vaše polje zarade. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu jer još nije vreme za to. Prvom prilikom posetite lekara.

BLIZANCI

Očekuje vas pozitivan ishod posla u koji ste uložili puno truda i energije. Sreća vam se osmehnula! Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja ne očekujete. Prijaće vam fizička aktivnost.

RAK

Prevazićićete neke prepreke koje su vam do sada stajale na putu do profesionalnog uspeha. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni moguć je neki prolazan flert kod vas. Povedite računa o svom želucu.

LAV

Možete da očekujete važan razgovor za posao. Uskoro će vam se ukazati prilika da dobijete to radno mesto. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da ostanete zajedno. Bolovi u predelu vrata.

DEVICA

Veoma ste snalažljivi i prevazilazite poslovne probleme koji bi drugima mogli da zadaju pravu muku. Potrebno je da unesete neke inovacije u odnos sa voljenom osobom i da malo menjate monotonu rutinu. Potreban vam je odmor.

VAGA

Moguće je da će vam nadređeni pokazati da im je vaše mišljenje mnogo važnije nego što mislite. Važno je da u odnosu sa voljenom osobom pokažete dovoljno razumevanja. Budite joj i prijatelj. Izbegavajte cigarete.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na polju posla. Pred vama je jako povoljan dan za ovo polje. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada. Ona nije svesna emocija. Proverite svoju dioptriju.

STRELAC

Očekuje vas povoljan period, ukoliko se bavite nekim humanim zanimanjem imaćete mnogo uspeha. Moguće je da ste sada ranjivi i skloni emotivnim potrebama. Osećate se nekako krhko i nežno. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Možete da očekujete generalno stabilno stanje na polju posla danas. Ne bi trebalo da bude većih promena. Voljena osoba smatra će vam pokazati koliko joj značite. Možete da se nadate jako lepom danu. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i to može da vam predstavlja kočnicu ka daljem napredovanju. Posmatrate osobu koja vam se dopada iz daljine i pitate se kako da joj priđete. Povedite računa o zubima.

RIBE

Možete da se opustite i da date sebi malo vremena za odmor jer vas ne očekuje mnogo poslovnih obaveza. Imate utisak da ste pronašli svoju srodnu dušu. Sa njom želite sve, spremni ste za brak i osnivanje porodice. Zdravlje je dobro.

Izvor: Kurir

Reklame