Foto: Pixabay
Reklame

Bik ima probleme sa partnerom, Rak je odličnog zdravlja, Škorpija ima povoljan dan na poslu

OVAN

Pred vama su neki manji problemi na poslu. Poradite na svojoj koncentraciji kako ne biste pravili greške. Moguće je da imate utisak da partner nije iskren prema vama ili da nije spreman za brak. Povedite računa o ishrani.

BIK

Moguće je da ćete biti razočarani u svoje poslovno okruženje zbog nedostatka podrške koju ste očekivali. Skloni ste razdražljivom ponašanju. Sa voljenom osobom imate veliki broj nesporazuma. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Današnji dan vam nije povoljan, pa na polju posla možete da imate velike probleme. Veza kojom niste zadovoljni polako dolazi do kraja. Unutar sebe osećate da ste spremni za prekid. Mogući su problemi sa nervozom.

RAK

Na poslovnom planu niste opterećeni problemima previše. Možete da se nadate povoljnim okolnostima. Niste zainteresovani za početak nove veze i za sada radije birate samoću. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem.

LAV

Dan nije povoljan za veće promene kada je u pitanju posao. Nemojte sada da planirate veće promene. Skloni ste tome da reagujete u afektu i da sa voljenom osobom stvarate veću tenziju. Pazite na zdravlje.

DEVICA

Očekuje vas prilika da napravite važne promene kada je u pitanju vaš posao. Posvetite se svojim prioritetima. Osećate se voljeno i uživate sa osobom prema kojoj gajite duboka i iskrena osećanja. Preporuka je da izbegavate cigarete.

VAGA

Za sada možete da očekujete pozitivan dan u kojem ćete biti posvećeni svojim poslovnim ciljevima. Pokušavate da ostvarite poboljšanje emotivne situacije. Ipak, partner ne reaguje dobro na vaše ideje. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Možete da računate na pomoć koja vam je potrebna. Povoljan vam je dan na polju posla. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali ranije, uskoro vas očekuje kontakt sa njom. Posetite stomatologa radi kontrole.

STRELAC

Moguće je da ste u proteklom periodu imali probleme na polju finansija ali vam rešenje veoma uskoro dolazi. Osećate se dobro pored vašeg partnera. Smatrate da ćete biti dugo zajedno. Povedite računa u saobraćaju.

JARAC

Važno je da pokažete pragmatičnost i snalažljivost kada je u pitanju vaše polje posla. Više ne osećate ljubav u vašem odnosu sa partnerom i planirate da se polako distancirate od njega. Problemi vezani za kičmu.

VODOLIJA

Važno je da se posvetite svom poslu. U narednom periodu vas očekuje prilika da napredujete. Niste spremni za vezu na daljinu. Osoba sa kojom se povremeno čujete ipak neće biti vaš izbor. Izbegavajte masnu hranu.

RIBE

Očekuju vas neki troškovi koji bi mogli da vam poremete planove kada je u pitanju posao. Želite da napravite prvi korak ka simpatiji koja je polako počela sve više da vas primećuje. Problemi sa crevima su mogući.

Izvor: Kurir