Foto: Pixabay
Reklame

Pročitajte dnevni horoskop za 20. novembar 2022. godine i saznajte šta vas čeka kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje!

OVAN
Vaš dnevni horoskop za 20. novembar 2022. godine je u znaku novčanog dobitka. Neko vreme ste brinuli zbog novca ali sada tom periodu neizvesnosti dolazi kraj. Pazite se prehlade ako ste navikli da spavate sa otvorenim prozorom.

BIK
Dnevni horoskop vam najavljuje neočekivanu priliku za napredak, iako je nedelja. Dobićete zanimljiv telefonski poziv koji može da vam promeni život i pred vas postavi izazove o kakvima ste sanjali. U ljubavi bi trebalo da imate više razumevanja.

BLIZANCI
Imate neki problem vezan za vaš krug prijatelja, i nikako da ga rešite. Potrebno je da se nađete sa osobom s kojom imate nesporazum i pokušate sve da sredite iskrenim razgovorom. Čeznete za više romantike.

RAK
Dnevni horoskop za 20. novembar 2022. godine vas savetuje da usporite i predahnete, i više pažnje posvetite svom životnom prostoru. Vreme je za uređenje, sređivanje i izbacivanje svega što vam se već smučilo, a nikako da nađete vremena da se s time izborite. Ulepšajte svoj životni prostor i odmah ćete procvetati i iznutra.

LAV
Danas ste raspoloženi za flert i itekako spremni da pružite šansu nekoj osobi koja vas već duže vreme zove da se vidite. Budite sigurni da želite iskren odnos, a ne samo nekoga ko će vam laskati i podići vam samopouzdanje. Pripazite na ishranu, mogući su problemi sa želucem.

DEVICA
Dnevni horoskop za 20. novembar 2022. vas savetuje da se više posvetite svom unutrašnjem svetu. Obaveze su vas zatrpale i kao da radite jedno za drugim, ne razmišljajući o sebi, svom miru i ravnoteži. Posvetite sebi jedan dan i povratite balans u svojoj duši.

VAGA
Finansijske nedaće su na vašem putu ako danas ne budete bili oprezni. Moguće je da će vas neko iz bliže okoline zamoliti za pozajmicu, to nikako nije dobra ideja. U ljubavi bi trebalo da više rizikujete.

ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 20. novembar vam najavljuje interesantnu ljubavnu situaciju, stupićete u kontakt sa osobom koja vam se davno dopadala. Ako ste oboje „singl“, možda je sada trenutak da date šansu svom odnosu i vidite u šta može da se pretvori. Moguća je glavobolja.

STRELAC
Pomalo ste pod stresom ovih dana i morate da kažete „dosta je bilo“. Isključite telefon ili se ne javljajte ljudima koji samo traže nešto od vas, ušuškajte se sa omiljenom knjigom ili serijom, i ceo dan posvetite sebi. U suprotnom, rizikujete da u narednu nedelju uđete potpuno iscrpljeni i bez energije.

JARAC
Puni ste samopouzdanja danas, osećate novi nalet elana, i spremni ste za sve izazove koji su pred vama. Partner je oduševljen vašom hrabrošću i sposobnošću, to ga vrlo uzbuđuje. Probajte više da šetate.

VODOLIJA
Dnevni horoskop za 20. novembar 2022. godine vam nagoveštava da ćete dobiti informaciju koja će vas pomalo uznemiriti. Vezana je za neku osobu iz vaše okoline, i potpuno menja način na koji je vidite i doživljavate. Važno je da ne prenaglite sa reakcijom već da sačekate da imate kompletnu sliku.

RIBE
Vaš dnevni horoskop je u znaku neizvesne ljubavne situacije. S jedne strane osećate kao da ne dobijate sve što ste želeli, s druge se bojite da ne bi trebalo ništa da menjate. Poslušajte svoje srce i znaćete šta treba da uradite.

Izvor: Mondo

Reklame