Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 12. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 12. mart 2023. godine savetuje Ovnovima da pokušaju da izbegnu sporove i nesuglasice. Veoma ste oštri na jeziku, vaše šale mogu drugima da deluju uvredljivo. Dan je prilično uspešan sa finansijske tačke gledišta. Verovatno je vraćanje starih dugova, priliv novca za ranije obavljeni posao. Postoji rizik od svađe s partnerom, suzdržite se. Manji bolovi u leđima.

BIK

Moguće su manje nesuglasice s kolektivom, uključujući i ljude sa kojima su vam dobri odnosi veoma važni. Ali, uređena smirenost vam pomaže da se spasite većih nevolja. Vaše ideje se drugima često čine previše smelim i teškim za sprovođenje, očekivana podrška će izostati. Ozbiljno revidirate odnos sa partnerom, niste zadovoljni njegovim ponašanjem. Zdravlje bez promena.

BLIZANCI
Veoma plodan dan. Završavate važne poslove, rešavate probleme oko kojih već duže vreme razbijate glavu. Intuicija vam je izražena. Moguća su manji novčani dobici, ali i kupovine. Dan je odličan za učenje i samoobrazovanje, mogući su razgovori o budućnosti sa poslovnim partnerima i menadžmentom, u neformalnom okruženju. Uživate u ljubavi sa partnerom. Mogli biste više da spavate.

RAK
Mnogi događaji će vas oduševiti. Nemojte da se iznenadite ako ne realizujete sve planove, neki iznenadni događaji će vas prekinuti. Dan je pogodan za intelektualni rad, ali ako vam je više do opuštanja – spremite se za žurku! Povoljan dan da preuzmete lidersku poziciju u partnerskom odnosu. Sve dok niste nerazumni, očekujte da će vas slušati. Slobodne očekuje nova romansa i brz razvoj veze. Moguća napetost.

LAV
Početak dana će biti veoma nervozan i stresan, posebno za one koji su navikli da lako ostvare ono što žele. Nemojte da prenagljujete, razmislite o svakom koraku i dobićete mnogo više nego što ste očekivali. Sredina dana je pogodna za preuzimanje inicijative u svim oblastima života. Popodne je odlično za romantične sastanke. Uživaćete u društvu partnera ili upoznavanju osobe koja bi mogla da vam zaokupi misli. Manje se nervirajte.

DEVICA
Dnevni horoskop za 12. mart 2023. godine kaže da danas ne očekujete da ćete lako nizati uspehe. Ako poslu pristupite temeljno i ozbiljno, sigurno ćete ostvariti ciljeve. Budite oprezni u komunikaciji sa ženama, daju vam obećanja koja neće ispuniti, a vi ćete im poverovati. U teškim trenucima možete da se oslonite na voljene, dobićete od njih dobre savete. Budite oprezni s novcem, skloni ste da trošite više nego inače. Zdravlje je dobro.

VAGA
Zvezde obećavaju značajan napredak u poslu. Mogući su sastanci koje ste dugo odlagali, dobra saradnja je na pomolu. Neke Vage će danas obnoviti dugogodišnje romantične veze. Ovog puta, ni vi ni vaša srodna duša nećete praviti greške koje mogu da dovedu do raskida. Uspešno ćete rešiti neke finansijske probleme, moguć je pozamašan priliv novca.Povedite računa o ishrani, vreme je da se bacite na dijetu.

ŠKORPIJA
Dobro vam ide, sve čega se prihvatite će imati pozitivan ishod. Ne brinete samo o sopstvenom blagostanju, već i o interesima voljenih, što će oni veoma ceniti. Neke Škorpije dobijaju veoma laskave ponude. Dobar dan za kupovinu, pre svega za obnavljanje garderobera. Stvari koje danas kupite će vam dugo služiti. Možete da eksperimentišete, malo promenite imidž. Savet zvezda je i da se oslobodite loših navika.

STRELAC
Danas budite pažljivi, velika je verovatnoća da ćete pokazati svoju lošu stranu, a to može skupo da vas košta. Odvojite vreme da detaljnije analizirate nove ljude u vašem životu, posebno ako vas obasipaju komplimentima. Sa partnerom delite tajne, bez bojazni da će ih iskoristiti protiv vas. Povoljan dan sa finansijske tačke gledišta – moguć je priliv novca, verovatno iz neočekivanog izvora. Moguća je glavobolja.

JARAC

Ne plašite se rizika i brzo shvatate na koje stvari vredi trošiti vreme, a koje ne zaslužuju pažnju. Prva polovina dana je pravo vreme za poslovne pregovore, razgovore o finansijama i imovini. Više ćete se baviti pairologijom. Postoji i mogućnost i neočekivanih poklona, očekuju vas prijatna iznenađenja. Neki Jarčevi će se sa partnerom posvetiti zajedničkim hobijima, što će ih dodatno zbližiti. Osećate se dobro.

VODOLIJA
Slobodno prekršite tradiciju i pravila, radite onako kako vam unutrašnji glas kaže. Mnoge Vodolije imaju nova interesovanja i hobije. Posao kojim se bavite samo iz zadovoljstva će na kraju početi da donosi profit – osim ako ga, naravno, ne zapostavite. Neki predstavnici ovog znaka će dobiti skupe poklone. Kad je reč o novcu, imate više sreće od drugih znakova Zodijaka, pa bi trebalo da iskoristite povoljan trenutak. Bolovi u leđima.

RIBE
Dnevni horoskop za 12. mart 2023. godine kaže da će dan biti u znaku kašnjenja i odlaganja sastanaka i planova. Moguće su nesuglasice sa voljenima, sporovi sa prijateljima. Do sredine dana shvatićete da ste spremni na ustupke i to će biti prvi korak ka kompromisu. Drugu polovinu dana treba da provedete mirno. Ovo nije najbolje vreme za bučna i mnogobrojna okupljanja. Osećate se umorno.

Izvor: Mondo

Reklame