Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 10. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 10. septembar 2023. godine vam savetuje da ne žurite sa zaključcima. Dobro obratite pažnju na informacije koje ćujete od ljudi. Mogli biste nešto pogrešno da protumačite. Partneru nedostaje više vaše pažnje i nežnosti. Osvežite vaš odnos!

BIK
Ne dajte ni upola rezultata koliko imate potencijala. Nedostaje vam inspiracije i elana, a pomalo ste se i ulenjili. Provodite više vremena sa ambicioznim osobama u okruženju i videćete promene. Nije loša ideja da se više fizički aktivirate, to će vas pokrenuti! U ljubavi dobićete onoliko koliko pružite!

BLIZANCI

Imate osećaj da vas je retrogradni Merkur pogodio najjače. Ukoliko ste otkrili neke laži, astrolozi savetuju da ne očajavate. Novonastalu situaciju posmatrajte kao događaj u kom vam je konačno sve jasno. Iz toga izvucite pouku i hrabro koračajte napred! Više se krećite i proverite krvnu sliku.

RAK

Imate toliko emocija u sebi, da ne znate gde ćete pre da ih ispoljite. Trudite se da na vreme prepoznate toksične ljude i ne trošite osećanja na njih. Poslušajte intuiciju šta vam govori. Očekuje vas danas jedan poziv koji može da preokrene čitavu vašu trenutnu situaciju. Unosite više tečnosti i vitamina!

LAV

Danas vam stižu nerazjašnjeni računi iz prošlosti. Postupite odmereno i pametno. Možda ćete čak mroati da sklopite neki kompromis. Slobodni Lavovi su željni prave ljubavi, a oni zauzeti i dalje nisu sigurni u kom smeru ide odnos. Moguće su jače glavobolje!

DEVICA

Već na početku dana neko će vas izbaciti – član porodice ili čak partner. Ne dozvolite da to preraste u ozbiljnu raspravu. U drugoj polovini dana budite spremni na više dešavanja. Imaćete pozive sa svih strana, pogotovo slobodne Device, te vam pažnje neće nedostajati.

VAGA

Dnevni horoskop za 10. septembar 2023. godine vas upozorava na iznenadne situacije. Možda ćete morati da u trenutku doneste odluku. Budite spremni! Razmišljajte unapred i posavetujte se sa iskusnim ljudima. Obratite pažnju na šta trošite novac kako kasnije ne bite žalili.

ŠKORPIJA
Jezik vam je danas brži od pameti. U redu je da imate stav i branite svoje „ja“, ali izbegavajte takav pristup sa dragim i bliskim ljudima. Nekada morate da spustite loptu i priznate da niste u pravu, ako želite mir. Danas je taj dan! Očekujte poziv simpatije.

STRELAC

Zvezde vam donose prespitivanje svojih poslovnih želja. Držite se početnog plana i ne odstupajte od njega. Svaki početak je težak, ali će vas naučiti nečem novom. Budite otvoreniji prema ljudima i sklapajte konekcije. Nikada ne znate kada će vam zatrebati. Mogući su bolovi u leđima. Vežbanje bi vam dobro došlo.

JARAC

Umesto da pričate u prazno bolje pokažite reči na delu. Vreme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke! Danas vas očekuje malo veći trošak. Mogući su kvarovi u kući ili sa kolima. Pomalo ste zapustili partnera, obradujte ga odlaskom na njegovo omiljeno mesto. Moguća je pojačana nervoza.

VODOLIJA

Na karijernom planu kockice se polako slažu. Ljudi vole vašu harizmu, te je iskoristite za nove projekte i saradnje. One koji su u potrazi za poslom očekuju dobre vesti. Budite spremni na nove izazove u narednom periodu i bolje oraganizujte vreme. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, ali ne zadugo…

RIBE

Dnevni horoskop za 10. septembar 2023. godine vam donosi otkrivanje jedne tajne. Neko iz okruženja će vam „otvoriti oči“ po pitanju ljubavi. Ne očajavajte, već shvatite to kao lekciju. Izvucite najbolje iz toga i koračajte napred. Neko iza ugla čeka na vas. Moguće su glavobolje. Jedite redovno!

Izvor: Mondo

Reklame