Foto: Pixabay

Evo kako su vam zvezde naklonjene drugog dana vikenda!

Horoskop za 16 oktobar donosi Lavovima nove poslovne prilike, Blizance očekuje veliki priliv pozitivne energije, a Škorpije intrigantni pozivi.

Ovan

Posao: Realno je da vam ovaj dan protekne mirno i bez nekog većeg opterećenja. Iskoristite ga za preko potreban odmor i pripremu za narednu radnu sedmicu.

Ljubav: Po pitanju ljubavi, mogli biste konačno da stavite tačku na neke dileme iz prošlosti koje vas već neko vreme opterećuju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Veći deo ovog dana Bikovi bi mogli da imaju dodatne obaveze vezane za završavanje zaostalih poslova iz prethodnog perioda.

Ljubav: Bilo bi najbolje da relativno miran dan na polju ljubavi ostane u takvim okvirima. Potrudite se i dajte svoj doprinos.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Dosta dobar priliv pozitivne energije očekuje većinu tipičnih Blizanaca danas. Pokušajte da je pravilno kanališete, odnosno da ne raspete na neke nebitne, prolazne stvari.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja u odnosu na prethodni dan što se sfere ljubavi tiče. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje voljena osoba.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

Rak

Posao: Prilično miran dan nalazi se pred najtipičnijim Rakovima. Realno je da se danas uglavnom pozabavite uobičajenim kućnim poslovima.

Ljubav: Po svoj prilici miran i opušten dan možete očekivati i na ljubavnom planu. Posvetite dragoj osobi posebnu pažnju i uživajte u prijatnim trenucima.

Zdravlje: Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Lav

Posao: Tokom drugog dana vikenda, tipične Lavove čeka dosta poziva i razgovora o budućim poslovnim projektima. Smeše vam se i nove poslovne ponude.

Ljubav: Praktično sve što ste planirali da uradite ove nedelje u sferi ljubavi mogli biste i da realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Prosečan dan je pred većinom Devica, bez nekih bitnijih dešavanja. Pozabavite se završetkom zaostalih obaveza ako ih ima i odmorite.

Ljubav: Nije loš dan da pokrenete inicijativu za ozbiljan razgovor sa dragom osobom, naročito ako imate neku prikrivenu sitnicu nezadovoljstva koju želite da iskažete.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Sasvim korektan dan da Vage uspešno završe planirane obaveze, bez mnogo napora i većih prepreka.

Ljubav: Što se pak tiče planova na polju ljubavnih relacija, ovo nije najpovoljniji dan za neočekivane nagle promene i preokrete.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Poradite tokom ovog dana na pripremi terena za buduće poslovne poduhvate.

Ljubav: Danas postoji velika verovatnoća da bude nekoliko intrigantnih kontakata, koji zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Posvetite se adekvatnoj relaksaciji i odmoru.

Strelac

Posao: Nekoliko neočekivanih poziva i dosta razmišljanja o poslovnim izazovima očekuje Strelčeve ove nedelje.

Ljubav: Na ljubavnom planu, kao da ste se uspavali. Dajte konkretan doprinos ukoliko želite da nešto promenite.

Zdravlje: Psihofizički umor, dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Ova nedelja donosi solidnu klimu za dobro organizovanje i uspešnu saradnju sa osobama iz bliskog okruženja za većinu Jarčeva.

Ljubav: Ne bi bilo loše da ponekad inicijativu prepustite drugoj strani. Moguće je da doživite prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Najtipičniji predstavnici ovog znaka danas imaju realne šanse da uspešno stave tačku na kraj jednog mini poslovnog ciklusa.

Ljubav: Analiza i bavljenje aktuelnim stanjem ljubavnog života, trebali bi da vam budu danas prioritet.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Potrebno vam je fizička i mentalna relaksacija, pa bi ovu nedelju mogli da iskoristite za posvetu nekom hobiju, ili sportskoj aktivnosti.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i volju za malo veći angažman u sferi ljubavi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Izvor: Still

Reklame