Dnevni horoskop

Bik je u potpunosti fokusiran na posao, Rak je nezainteresovan, Ribe su stabilnog zdravlja

OVAN

Predstoji vam neharmonična komunikcija sa kolegama. Ne želite da popustite i insistirate da je vaša poslovna ideja najbolja. Dopada vam se osoba za koju još uvek ne znate kako da joj priđete. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BIK

U potpunosti ste fokusirani na posao i zadovoljni kako se odvija. Inventivni ste, imate mnoštvo ideja koje želite da proverite u praksi. Partner ima probleme za koje mislite da će ih rešiti. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Trudite se, radite, ali rezultati izostaju. U emotivnom smislu ste prezadovoljni. Jako ste zaljubljeni i insistirate na intenzivnom viđanju sa partnerom. Stomak je osetljiv.

RAK

Totalno ste nezainteresovani za posao. Posvećujete se porodici u potpunosti. Jako ste posesivni prema bračnom partneru kome to smeta, ali to ne komentariše u cilju izbegavanja svađe. Osećate se umorno. Neophodan vam je odmor.

LAV

Sve poslovne obaveze odlažete za drugi dan. Današnji dan posvećujete porodici. Odnos sa partnerom je stabilan. Voljenu osobu podržavete na konkretan, finansijski način. Pripazite na ishranu. Jetra je osetljiva.

DEVICA

Danas vas posao ne zanima. Prioritet vam je porodica tako da se posvećujete najmilijima. Atmosfera je opuštena. Uživate. Jako vam je bitno da nadoknadite vreme sa porodiciom koje ste propustili zbog posla. Pritisak je problematičan.

VAGA

Razmišljate o poslu i novim poslovnim planovima. Oni nisu još uvek nisu detaljno formulisani. Pravite neke opšte konture plana. Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan. Posvećujete se porodici. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Svesno odlažete razmišljanje o poslovnim problemima za neki drugi dan. Danas se u potpunosti posvećujete voljenima. Bračna partnerka radi to isto. Imunitet vam je jako slab. Skloni ste hroničnim zdravstvenim problemima.

STRELAC

Obavljate par poslovnih obaveza na brzinu. Voljena osoba je zainteresovana za intenzivno druženje i vi joj izlazite u susret. Stičete utisak da nju ništa sem veze ne zanima. Potrudite se da ojače imunitet i izbegnete probleme.

JARAC

Vi ste osoba koja ceni porodicu i tradicionalne vrednosti. Danas ne radite, nego se pridržavate običaja. Voljena osoba je za vaš ukus previše ljubomorna. Nadate se da će da promeni ponašanje bez vaše intervencije. Imunitet je slab.

VODOLIJA

Ne zanimaju vas poslovne obaveze. Dan provodite onako kako običaji nalažu. U potpunosti se posvećujete porodici. Maksimalno ste opušteni. Zdravlje nije najbolje. Mogući su problemi sa kostima ili cirkulacijom.

RIBE

Pravite neki opšti poslovni koncept u glavi, bez detalja. U pitanju je ideja na kojoj tek treba da se poradi. Pružate apsolutnu podršku partneru. On prolazi kroz loš poslovan period pa je neraspoložen. Zdravlje je stabilno.

Izvor: Kurir