Foto: Pixabay

Vaga uspešna u ljubavi, Bik uspešan u poslu, Devica zadovoljna, Blizanci opsednuti sobom

OVAN

Posao: Očekivano je da budete efikasni i da odgovorite bezmalo na sve postavljene profesionalne zadatke danas.

Ljubav: Nema potrebe da na polju ljubavnih odnosa bilo šta menjate, jer vas očekuje sjano raspoloženje i po koje prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BIK

Posao: Budite strpljivi i dovoljno taktični, ukoliko ne želite da pokvarite inače vrlo dobre kolegijalne odnose.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, dok bi svi ostali trebalo da pokažu malo više inicijative.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: I ovaj dan nije loš za pokretanje realizacije neke od novih ideja, samo se potrudite da prethodno napravite dobru organizaciju.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na vašem polju emocija možete iskoristiti da se odmorite od svega i što bolje pripremite za period znatno povoljnijih mogućnosti.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

RAK

Posao: Potencijalno odličan radni dan nalazi se pred Rakovima, bar kada je reč o ličnom angažovanju na polju profesionalnih aktivnosti. Samo napred.

Ljubav: Budite raspoloženi i veseli i uživajte u finoj atmosferi i dobrom raspoloženju sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Radni elan na visokom nivou daje Lavovima odličnu osnovu za pojačano angažovanje na polju profesionalnih delatnosti, naročito kada su u pitanju novi poslovni dogovori.

Ljubav: Mnogi predstavnici ovog znaka mogu danas doživeti prijatno iznenađenje ukoliko inicijativu na polju ljubavnih relacija prepuste drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

DEVICA

Posao: Bez žurbe, onako natenane odradite osnovne zacrtane obaveze a za pokretanje realizacije novih ideja imaćete prilike u narednom povoljnijem periodu.

Ljubav: Obratite pažnju na sitne finese koje su naizgled nevidljive, ali su suštinski veoma važne za budućnost vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Novi poslovni aranžmani zahtevaće od većine Vaga i izvesno prilagođavanje, ali ne bi trebalo da zbog toga previše brinete.

Ljubav: Šteta bi bila da pozitivnu astrološku klimu ne pokušate pretočiti u konkretne, uspešne ljubavne poteze.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Za očekivati je sijaset novih predloga na poslovnom planu, neke su doduše stare, ali obogaćene dodatnim elementima, stog krenite i pokrenite bar jednu danas.

Ljubav: Povoljan je dan da bar jednu ljubavnu akciju sprovedete u delo. Uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

STRELAC

Posao: Strelčevima nije preporučljivo da forsiraju isključivo svoj stav i očekuju realizaciju odluka sad i odmah, potrebno je da budete malo realniji.

Ljubav: Budite realniji i kada su vaša ljubavna očekivanja u pitanju, samo tak oćete izbeći potencijalno razočaranje.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

JARAC

Posao: Atmosfera na poslovnom nebu je pretežno povoljna i nema razloga za polovično angažovanje, već naprotiv, mnogo je logičnije da hrabro zagrizete i najkrupnije profesionalne zalogaje. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Dosta taktiziranja biće vam potrebno u sferi ljubavi, ukoliko želite da bar ostanete na nivou na kome ste bili.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Vodolije imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu i ovog dana, ali se očekuje nešto laganiji radni ritam.

Ljubav: Nestrpljenje i netaktičnost neće doneti zadovoljstvo na vašem ljubavnom planu. Potreban vam je drugačiji pristup.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

RIBE

Posao: Suštinski, za Ribe nema nepremostivih prepreka na poslovnom putu ove srede, a uzročnici eventualnih manjih komplikacija mogu biti one same.

Ljubav: Dobar deo svoje pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Odlično.

Izvor: Kurir

Reklame