Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 29. jul najavljuje i dobitak za Lava, dok Ribe mogu da se spremaju za put.

OVAN

POSAO: Birate saradnike sa kojima želite početi novi biznis. Vi ste previše opušteni. Morate biti oprezni.LJUBAV: Vodolija vam ne da mira nikako. Pokušavate da je izbegnete ali ona je uvek tu negde oko vas. ZDRAVLJE: Radite vežbe, šetajte. Lagani trening.

BIK

POSAO: Rad sa decom, udruženja, manji kolektivi imaće pune ruke posle. Pozitivne situacije im otvaraju nove ideje. Za one koji polažu ispit, neće biti lako. LJUBAV: Neki razmišljaju o roditeljstvu. Dvoume se, nisu dovoljno upućeni. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam je na prvom mestu. Svu snagu usmeravate ka rešavanju zadataka. Volite svoj posao i to svima pokazujete. LJUBAV: Erotika vam je dosta važna danas. Partner mora pokazati strast ukoliko želi baš vas. ZDRAVLJE: Odlično. Baš ste zadovoljni.

RAK

POSAO: Razgovor sa poslovnim saradnicima mogu poći naopako ukoliko vi ne dopustite da i oni kažu svoje predloge. LJUBAV: Posle dužeg vremena, vaša porodica je zajedno. Lepi trenuci.
ZDRAVLJE: Osećate manjak energije. Malo ste lenji.

LAV

POSAO: Novac vam dolazi preko ženske osobe rođene u znaku Device. Vaša podsvest vas vodi na pravi put zarade. LJUBAV: Partner je neko ko ima emotivnu povezanost sa materijalnim. Podrška neće izostati. ZDRAVLJE: Ne unosite puno masti u organizam.

DEVICA

POSAO: Instinktivno znate da saradnja sa zemljanim znacima može uroditi plodom. Bavite se delatnostima vezani za manuelni rad. LJUBAV: Ponašate se pomalo narcisoidno ili držite partnera na emotivnom postu. ZDRAVLJE: Stomak ili bol u vratu vam mogu napraviti problem.

VAGA

POSAO: Dobar dan da zaradite na poslovima nekretnina, prodaji hemijskih preparata ili medicinske opreme. LJUBAV: Emotivno se vezujete za Škorpiju koja može da vam stvori psihološke krize i starhove. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate jake i moćne prijatelje. Jedna Devica je neko ko će vas povezati sa svim bitnim osobama za dalje poslovanje. LJUBAV: Iako niste u fazi zaljubljivanja, morate sebi da priuštite malo odmora i prepuštanja emocijama. ZDRAVLJE: Debelo crevo osetljivo.

STRELAC

POSAO: Velika odgovornost vam predstoji tokom dana. Morate da pokažete hrabrost i optimizam. LJUBAV: Većina pripadnika vašeg znaka poželeće da pobegne iz kuće. Potrebna vam je sloboda. ZDRAVLJE: Gojaznost je problem.

JARAC

POSAO: Biće novca i više od očekivanog. Često ulazite u troškove koji vam nisu potrebni. Čuvajte novac za dalje ulaganje od jeseni. LJUBAV: Osoba koju poznajete možda je prijatelj ili saradnik ali postoji mogućnost da vam postane partner. ZDRAVLJE: Odmarajte se, jačajte imuni sistem.

VODOLIJA

POSAO: Posao koji radite zahteva stalno iscrpljivanje. Morate da se okrenete lakšim putevima do zarade. LJUBAV: Pokušajte da se izdvojite iz okruženja koje vam smeta. Vodolije u braku imaju problem sa članom familije. ZDRAVLJE: Negativne emocije smirujte šetnjom, sportom, jogom, masažom…

RIBE

POSAO: Sarađujte danas sa Lavom jer vas on jedino može razumeti. Moguće je da zaradite više od očekivanog. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi imaju planove vezane za put, koji je opet povezan sa nekim oblikom posla. ZDRAVLJE: Preterane vrućine izazivaju kod vas umor i nemir.

Izvor: Mondo.rs

Reklame