Foto: Pixabay

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za današnji dan vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Tipični Ovnovi danas ne bi trebalo da preuzimaju na sebe nedefinisane poslove od saradnika. Budite jasni u svojim stavovima.

Ljubav: Neobičan susret sa zanimljivom osobom ili manja avantura, mogle bi da iskomplikuju vaš ljubavni odnos. Nije vredno rizika.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Danas vam je potrebno da svoje intelektualne ili praktične sposobnosti stavite u prvi plan. Biće potrebno da se oslonite i na proverene saradnike.

Ljubav: Susret sa mlađom osobom, mogao bi na ljubavnom planu svakako da najavi jedno zanimljivo iskustvo, i pokrene niz novih zanimljivosti u emotivnom životu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Blizanci

Posao: Vaš način ophođenja prema saradnicima i preterana energičnost u postupcima, mogu delovati obeshrabrujuće na okolinu. Zbog toga vas mogu pratiti negativni komentari, ili sabotaže od saradnika pa pokušajte da to vešto zaobiđete.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom i šarmom i spremni ste za nova upoznavanja i zavođenja. Izbor je šarenolik, na vama je da se odlučite i napravite onaj pravi.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u drugačija rešenja. Potrebna vam je podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere.

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno inspirativno na osobu koju volite. Prepustite se osećanjima.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Poslovne zadatke većina Lavova trebalo bi da ispunjava prema sopstvenom kriterijumu uz naravno nametanje liderske pozicije. Možete vi sve.

Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa, danas biste mogli da se posvetite zajedničkom druženju sa prijateljima ili organizovati neko porodično okupljanje.

Zdravlje: Budite umereni kada su poslastice u pitanju.

Devica

Posao: Sve što radite sada i gde trošite najviše energije, daće svoje plodove, samo trebate da budete strpljivi i istrajni.

Ljubav: Potrebno je da definišete emocije i stav prema osobi koja vam već duže vremena okupira pažnju.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vaga

Posao: Umećete da ukažete i uradite baš ono što treba, i baš onda kada treba. Na vas će moći da se oslone svi i negde će vam i prijati što ste došli na poziciju kakvu odavno zaslužujete.

Ljubav: Potrebno je da definišete emocije i stav prema osobi koja vam već duže vremena okupira pažnju. Za sada sve ide traljavo.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Škorpija

Posao: Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju, zato nemojte štedeti svoju kreativnu energiju i vreme.

Ljubav: Sa astrološke tačke gledišta, na polju emotivno-partnerskih odnosa bez većih talasanja danas.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Strelac

Posao: Na poslovnom planu Strelčevi bi danas mogli imati više nego inače posla vezanog za komunikaciju i direktne razgovore. Iskoristite povoljnu priliku da pokažete svoje kvalitete.

Ljubav: Od vas se očekuje puna posvećenost voljenoj osobi danas. Trebalo bi da vam bude uzvraćeno istom merom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Ukoliko želite da napredujete, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite.

Ljubav: Što se odnosa sa dragom osobom tiče, moguć je razgovor o putovanju u inostranstvo.

Zdravlje: Oprez sa lekovima i hranom, možete imati stomačnih problema.

Vodolija

Posao: Vodolije bi danas mogle da očekuju razgovor sa bitnom osobom u sferi posla. Moguć je novi poslovni dogovor koji će vam doneti brojne benefite u budućem periodu.

Ljubav: Bez nekih posebnih izazova danas na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Ribe

Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovo ponašanje, jer mogu se zagubiti neki delovi veoma važne dokumentacije i sve to dovesti do još većeg usporavanja trenutnih poslova.

Ljubav: U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju, mogla bi vam biti od velike pomoći.

Zdravlje: Budite što više u pokretu.

Izvor: Still

Reklame