Foto: Pixabay
Reklame

Jarac umoran, Strelac tvrdoglav, Lav uspešno brani svoje, Devica zadovoljna

Ovan

Posao: Retrogradnost i dalje vam stvara prepreke i zastoje. Primenite rezervni plan i improvizujte rešenja na timskom nivou. Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu Vagu ili Blizanca. Zdravlje: Nervoza i pojačan stres.

Bik

Posao: Finansijski dobitak će zavisiti od nekog kompromisnog rešenja u vašem dogovoru sa poslovnim partnerom. Ljubav: Očekuje vas veoma važan razgovor sa partnerom i rešenje jednog bitnog porodičnog problema. Zdravlje: Više se odmarajte.

Blizanci

Posao: Retrogradni Merkur usporava vaš uobičajeni tempo rada. Ovaj problematičan period prebrodi ćete uz pomoć vašeg tima saradnika Ljubav: Obnovićete komunikaciju sa osobom iz vaše prošlosti. Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Promena u timu saradnika može da se pokaže kao ključno rešenje za zastoj u vašem poslovanju. Finansijski dobitak. Ljubav: Vreme provodite u toplini svog doma i porodice. Pred vama je zanimljivo zajedničko putovanje. Zdravlje: Alergije.

Lav

Posao: Retrogradni Merkur Može vam doneti zastoj na finansijskom planu. Problematičan poslovni saradnik može vam zadavati glavobolju. Ljubav: Očekuje vas veoma zanimljiva i pomalo čudna ljubavna romansa na putovanju. Zdravlje: Dobro.

Devica

Posao: Device koje se bave kreativnim poslom očekuje uspeh. Idealan trenutak da tražite povišicu. Ljubav: Ovaj dan je kao stvoren za konstruktivan razgovor sa partnerom, kao i za rešenje nekog vašeg problema. Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Vage koje se bave privatnim biznisom očekuje poseban uspeh. Početak poslovne saradnje sa nekim prijateljem može se pokazati kao odličan poslovni potez. Ljubav: Pred vama je veliko iskušenje da uđete u tajnu vezu sa nekim sa posla. Zdravlje: Više se krećite.

Škorpija

Posao: Poslovno putovanje može vam doneti finansijski uspeh na dugoročne staze. Budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata. Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju. Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Poslovna saradnja sa inostranstvom može da se ispostavi kao mnogo unosniji nego što ste to u prvi mah očekivali. Finansijski uspeh. Ljubav: Prelazak granice prijateljstva sa osobom koju dugo poznajete.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

Jarac

Posao: Ovaj dan mogu obeležiti važni poslovni pregovori. Jedan poslovni saradnik može se pokazati kao veoma težak. Situacija će zahtevati kompromis. Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da se zbliže sa osobom koju poznaju preko posla. Zdravlje: Reuma.

Vodolija

Posao: Dvoumiti se između dve podjednako dobre poslovne opcije. Oslonite se u potpunosti na svoju intuiciju. Ljubav: Slobodne vodolije mogu da se zaljube na prvi pogled u jednog Blizanca ili Vagu. Zdravlje: Više se odmarajte.

Ribe

Posao: Poslovna saradnja sa stranom kompanijom može da se ispostavi kao dugoročno rešenje za vašu finansijsku situaciju. Sledite glas svoje intuicije. Ljubav: Ribe koje su u vezi nailazi na nesporazum sa partnerom. Neophodan je kompromis. Zdravlje: Pad imuniteta.

Izvor: Kurir