Zoran Živković Žika, istakao je nakon nastupa na 56. Gitarijadi u Zaječaru, da nije bilo loše, bilo je dobro, a da je scena kao scena.

On je dodao da je sve jfunkcionisalo prilično pristojno, i da su se potrudili, tako, da nastup nije bio loš.

„Ne znam šta da ti kažem, ono, te stvari počinju da liče sve jedna na drugu. Mislim, ono, mi idemo malo sviramo i po festivalima, volimo klupske svirke posebno, ali ono u zadnje vreme imamo dosta poziva za festivale i idemo tamo i to sve ono izgleda nekako , unificirali su, sve liči jedno na drugo pomalo. Osim prirode gde dođeš – ono nije isto na OK festu i na EXIT-u“, kazao je on.

Na pitanje gde nalaze inspiraciju na koncertima, Žika odgovara:

„Teško nam je da nađemo inspiraciju da napravimo neke pesme, i to se teško događa kod nas, ali se dešava. A što se ovoga tiče, to radimo već rutinski, iskreno. Mislim, sad sve zavisi ono od raspoloženja, ali uglavnom je ok“.

On se dotakao i poslednjeg nastupa na Gitarijadi, sada već davne 1998. godine.

„Ovaj termin nam mnogo više odgovara, prošli put smo svirali u pola dva noću, taman smo bili odamrli, pa su nas probudili. Sećam se da me je neko probudio da smo nešto ono odsvirali jako dobro, brzo. I tako dalje. Bilo mi je prijatno zato što kada sam se vratio kući, ujutru sam pio kafu sa komšinicom, a naša pesma sa ovog festivala je bila hit dana. Meni je to bilo jako simpatično“, zaključio je naš sagovornik.

Reklame