Reklame

Danas kada je u Srbiji zvanično registravano 7.780 obolelih od korona virusa, i 57 preminulih osoba, dok je prema pisanju medija danas u Zaječaru 70 novoobolelih, Capitol park u Zaječaru bio je prepun. Razlog zbog čega su parkinzi kao i prodavnice prepune ljudi, je „Crni petak“, i popusti koji već danima traju. Iz komunalne milicije rečeno nam je da danas rade pojačanu kontrolu zbog „Crnog petka“, kao i naredna dva dana.

Iako je broj zaraženih od korona virusa u Srbiji 7.780, broj preminulih za 24 časa 57, a gradovi u Timočkoj krajini, svakodnevno broje po desetine obolelih, Capitol park u Zaječaru danas je bio prepun automobila, kao i kupaca, na „Crni petak“ kada sve prodavnice daju velike popuste.

Ljudi kao da se ne boje stravičnih cifri, broja obolelih i preminulih, pošto je izgleda želja za kupovinom kog građana Timočke krajine veća od straha.

Redakcija portala Glas Zaječara obišla je danas ovaj tržni centar, i objektivom kamere zabeležila velike gužve. Većina je nosila maske, ali bilo je i onih koji se nisu pridržavali ove preporuke.

Iz Komunalne milicije kazali su za portal Glas Zaječara da od danas rade pojačanu kontrolu objekata zbog „Crnog petka“, i da će tako biti i naredna dva dana.

Ostaje na kraju da se setimo Branimira Nestorovića, kada je u martu pozivao na šoping u Milanu, tako da mu se taj poziv ostvario nekoliko meseci kasnije, na „Crni petak“. Ostaje samo da verujemo da će posle „Crnog petka“ ostati sećanje na kupovinu sa velikim popustima, a ne po još većem broju obolelih od korona virusa.