Foto: Glassporta.rs

Upornost i predan rad daju rezultate, a kada se na to dodaju i odlični uslovi za rad, onda uspesi ne izostaju, piše Glassporta.rs.

Upravo to je slučaj sa Kik boks klubom „Fajt tim 019“ iz Zaječara, koji u poslednje dve godine niže sjajne rezultate sa mlađim kategorijama. Razlog u tome leži kako u trenerskom radu, tako i činjenici da su jedan od retkih klubova u Srbiji koji ima sopstvenu salu za treninge.

Novi odličan rezultat ostvaren je minulog vikenda u Bugarskoj, gde su članovi zaječarskog kik boks kluba nastupili na 5. Internacionalnom turniru održanom od 10. do 12. juna u Kozloduju. Trener i predsednik KBK „Fajt tim 019“ Nikola Milenković u kategoriji seniora do do 71kg u dva meča zabeležio je dve pobede, pa kući nosi zlato i pobednički pehar.

A znatno više razloga za zadovoljstvo i sreću imao je zbog učinka njegovih učenika, koji su nastupili u konkurenciji pionira:

Luka Nikolić (do 45kg) zlato, Stevan Vučenić (do 33kg) bronza, Nemanja Aleksić (do 36kg) bronza.

„Veliko priznanje gradu i klubu na učešću. Vrhunska organizacija i korektna publika koja nas je bodrila iako smo gosti, sa izuzetkom jedne sudijske nepravde u borbi Nemanje Aleksića. Nastavljamo dalje sa treninzima, biće jedna kratka letnja pauza, pa idemo po nove trijumfe i pobede“, istakao je prvi čovek KBK „Fajt tim 019“ Nikola Milenković za „Glas sporta“.

Izvor: Glassporta.rs.

Reklame