foto: facebook Boško Ničić

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk, da u svom najpoznatijem delu “Knjiga o džungli”, R. Kipling napisa “…snaga čopora je vuk, a snaga vuka je čopor”.

Kako je on napisao, sve dok postoje oni kojima je Srbija iznad svega, a predsednik Aleksandar Vučić i milioni građana, članova i simpatizera SNS, su mnogo puta to dokazali i pokazali, nema straha da će njihov “čopor”, predvođen hrabrim i beskompromisnim “vukom”, izboriti za opstanak zemlje Srbije.

“Hrabro, kada vidiš da ti oni kojima si prižio ruku u svojoj drže nož, svoju sudbinu potražiš u borbi a budućnost staviš u ruke naroda. Svi smo mi, u Srpskoj naprednoj stranci, svesni da smo na isturenom položaju odbrane nacionalnih interesa Srbije sami i da samo uz državničku mudrost našeg predsednika Vučića možemo izvojevati pobedu Srbije. Ta pobeda, čije je ime mir, ekonomski napredak i spokojan život onih koji dolaze posle nas biće bistra kao suza. Zašto ? Zato što Srbija zna ko je Aleksandar Vučić i šta je sve žrtvovao za njen mir i prosperitet”, napisao je Ničić. i dodao:

“Mi, njegovi saradnici i stranački saborci, sada kada vidimo da su politička “prijateljstva” i savezi samo interesna kulisa, dugujemo i njemu i stranci, ali i sebi i svom obrazu, da zbijemo redove i jači nego ikada izađemo, što pre, pred sud naroda i uz njegovu pomoć Srbiju izvedemo iz talasa bure. Narod nikada ne greši – neće ni sada”.

Reklame