foto: facebook Boško Ničić
Reklame

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i član Predsedništva obratio se javnosti sledećim saopštenjem:

-Davno je, engleski književnik, Aleksander Pope izgovorio čuvene reči “ ko laže, ne zna kakvog se posla prihvata, jer mora izmisliti bar dvadeset drugih laži da bi održao prvu”.

Takvog, najprljavijeg posla, latili su se mediji, političari i kriminalci podređeni finansijskoj palici Đilasa, Šolaka i ostalih tajkuna čiji je jedini cilj, po svaku cenu i ne birajući sredstva i način, srušiti predsednika Srbije i SNS, Aleksandra Vučića.

Laž sustiže laž, svaka naredna gora i gnusnija od predhodne. Ništa nije sveto u ovom naumu, ni porodica, ni deca, ni prijatelji, apsolutno ništa.

Ubice i kriminalci postaju, u njihovom izopačenom naumu ka postizanju cilja, žrtvena jagnjad kojima se daje bezgraničan medijski prostor za širenje bestijalnih laži kako bi se predsednik, njegov brat i najbliži saradnici kriminalizovali.

Svesni ogromne podrške naroda svemu onome što je Aleksandar Vučić učinio na jačanju naše zemlje preostalo im je jedino da, dobrano logistički podržani od stranih službi koje ovo “masno” plaćaju, fabrikovanjem laži, par meseci pred izbore, pokušaju da lažima izazovu gnev šačice svojih istomišljenika i prevrat u zemlji.

Da njihovoj ludosti nema kraja, ali da im u tome pomažu i pojedinci iz državnog i pravosudnog “aparata”, očigledno je i najnaivnijem, apolitičnom, građaninu Srbije.

Da u tom naumu, uprkos tonama i laži i para, neće uspeti garant je narod Srbije ali i nekoliko stotina hiljada nas okupljenih u Srpskoj naprednoj stranci i spremnih da od lopova, kriminalaca, ubica i lažova branimo i predsednika i našu Srbiju.

Nema te sile koja će odvratiti predsednika Vučića, Vladu Srbije i sve časne ljude ove zemlje u započetoj borbi protiv kriminala, navodi se u saopštenju.

Izvor: Zaječar.info