foto: facebook Boško Ničić
Reklame

Boško Ničić, u svom reagovanju povodom konferencije za štampu dr Nenada Ristovića,  naglasio je da je reč o izmišljenim napadima koji za cilj imaju prikupljanje političkih poena. „Ko god bio u pitanju, a posebno oni koji su mi politički protivnici, kad god im neko napadne porodicu, imaće i moju ličnu podršku i pomoć ali i pomoć GrO SNS.“ – istakao je Ničić

 

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara, oglasio se povodom danas održane konferencije za štampu putem koje se dr Nenad Ristović otvorenim pismo obratio predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i obavestio javnost o vraćanju priznanja koje mu je dodeljeno za zasluge u borbi protiv virusa „Covid 19“.

Nićić je istakao da najgore u svemu jeste činjenica da niko od predstavnika medija nije zatražio od dr Ristovića da pojasni kada je do navodnih napada, a koji su rezultirali vraćanjem medalje, došlo i ko ga je napao.

Da nije tužno bilo bi smešno. Na nekakvoj uličnoj “konferenciji za štampu”, uz melodramu i patetiku, nabrajajući svoje životne uspehe i uspone, njegovo veličanstvo dr Nenad Ristović, načelnik Infektivnog odeljenja ZC Zaječar, podari nas, obične smrtnike i “teške kriminalce” iz SNS Zaječara, saznanjem da zbog “naših napada na njegovu porodicu”, predsedniku Republike Srbije, vraća zlatnu medalju kojom ga je, nedavno, odlikovao za učešće u borbi protiv virusa covid-19.

Sliše se salve “bravisanja” njegovih pristalica koje ionako klimoglave svakom njegovom idiotluku koji godinama plasira na zaječarskoj političkoj sceni. No, nije to najgore u svemu.
Najgore je što se u mnoštvu okupljenih predstavnika sedme sile, koji dođoše da čuju darovanu im propoved i literarni sastav bezgrešnog velikomučenika, niko ne nađe da upita KO, KADA, KAKO i GDE ti je “napao porodicu” i kakve veze državno priznanje ima sa bilo kojom političkom partijom (?)!Imaju li ti napadači ime, kako su taj napad izvršili (fizički, verbalno …) i gde su to uradili ?! Ne ! Muk, klimanje glavom i …

foto: printscreen youtube t1

Nićić je dodao da bez obzira na sve nikada ne bi dozvolio napade na bilo koga, te da svako, a posebno njegovi politički protivnici, u slučaju takvih napada mogu računati na njegovu podršku, ali i podršku Gradskog odbora Srpske napredne stranke. Ničić se zapitao i da li neko ko pretenduje da dođe na čelo grada sme da sebi dozvoli korišćenje izmišljenog događaja za potrebe lične promocije.

„Kreće salva, na svim medijima, optužbi i manipulacija nečega o čemu niko pojma nema.
Bliže se lokalni izbori, to svi znamo, ali da li je zaista potrebno ovoliko nisko pasti da bi se sakupio neki politički poenčić (?). Da li neko, ko pretenduje da dođe na čelo grada, sme da padne toliko nisko da izmišljeni “događaj” koristi da bi sebe promovisao a usput se igrajući državnim priznanjem koje desetine njegovih kolega, medicinskih radnika, sa ponosom nose. Naravno, u svom literarnom sastavu, slagao je još jedu stvar, da je prvi lekar iz Zaječara, posle 25 godina koji je dobio priznanje države. Zaboravio je da je, istoga dana kad i on, orden (ne zlatnu medalju) dobio dr Milan Milenković, svetski priznati ginekolog-akušer. Zaječarac po rođenju i ponos ovog grada. Toliko o istinoljubivosti njegove visosti Ristovića !

I na kraju, pošto sam isuviše vremena potrošio na ovaj mediokritetski politikantski potez, da kažem i ovo: ko god bio u pitanju, a posebno oni koji su mi politički protivnici, kad god im neko napadne porodicu, imaće i moju ličnu podršku i pomoć ali i pomoć GrO SNS. Od izmišljenih napada, koji se nikada nisu dogodili, a koji nekome služe da sakuplja političke mrvice, niko normalan nema nameru da se brani. I da završim rečima premudrog Njegoša: “Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.” – zaključio je Ničić

Reklame