facebook.com

Lepa vest za ljubitelje kupanja u Zaječaru. Sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru počinje u petak, 21. juna, saopšteno je u Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“. Pripreme za prijem posetilaca su završene, a i ove godine, roditelji će moći da upišu decu u Školu plivanja.

Nakon završetka radova na uređenju školjke bazena i prostora oko samog bazena, sve je spremno za početak još jedne kupališne sezone na gradskom bazenu u Zaječaru. Posetiocima je i ove godine omogućeno besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana, a za ovu sezonu, kako kažu nadležni, biće nabavljen i postavljen još veći broj dodatnih ležalji i suncobrana.

Cena dnevne karte je 250 dinara, nedeljne 1.500, dok će cena mesečne karte (30 kupanja) iznositi 6.000 dinara. Za porodice koje imaju tri i više dece cena karta je 200 dinara, dok je za decu do 7 godina ulaz BESPLATAN.

Takođe, penzioneri će uz pomoć penzionerskih kartica, moći da ostvare popust od 20 odsto prilikom kupovina karata.

Cena Škole plivanja, koja počinje sa radom 1. jula, iznosi 3.500 dinara. Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060/3851075.

Kao i do sada, za proveru ispravnosti vode biće zadužen Zavod za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru, koji će pre početka rada bazena, uraditi dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju bazena.

O bezbednosti kupača brinuće pet spasilaca, sertifikovanih za rad na bazenu.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti od 9.30 do 11.00.

Izvor: Timok održavanje

Reklame