Foto: Glassporta.rs
Reklame

Akcija besplatne rekreacije za žene Sportskog saveza Srbije, “Budi zdrava – vežbaj sa nama” i drugu godinu se sa uspehom sprovodi u Zaječaru. I dok su prve sezone treninge vodile Tamara Nikolić i Ljiljana Subić, već tri meseca sa zainteresovanim damama rade Nataša Srećković i Dragana Kuzmanović, piše Glassporta.rs.

Kompletan projekat Sportskog saveza Srbije realizuje se u gradu na Timoku preko Sportskog saveza grada Zaječara, a Nataša i Dragana su poput svojih prethodnica uspešno prošle obuku u okviru akcije “srpske kuće sporta” i dobile status licenciranih fitnes trenera.

“Drago nam je da je sve više naših sugrađanki zainteresovano, a njihov napredak je očigledan, pošto već skoro tri meseca dva puta nedeljno radimo sa njima u okviru akcije “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, istakla je Nataša Srećković za “Glas sporta”, inače profesor fizičkog vaspitanja, koja se zahvalila Sportskom savezu grada Zaječara na pruženoj prilici.

Treninzi se realizuju tokom vikenda u Fitnes centru “Body fit plus” u Hajduk Veljkovoj ulici u Zaječaru, u standardnim terminima, subota od 17:30 i nedelja sa početkom u 10:30 sati. Rekreacija je potpuno besplatna, a sve zainteresovane dame mogu doći u predviđenim terminima i započeti sa treninzima.

Izvor: Glassporta.rs