Nakon sastanka sa načelnikom upravnog okruga Zaječara Vladanom Paunovićem Potpredsednica Vlade Srbije i Ministarka  građevinarstva , saobraćaja i infranstrukture Zorana Mihajlović sastala se sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem.

Boško Ničić je rekao da mu je žao što  je ministar za Spot i omladinu Vanja Udovičić bio sprečen da dođe u Zaječar i zahvalio se na donaciji koja je rađena preko projekta koji se finansira preko kancelarije za javna ulaganja i koju je Vanja poslao za osnovnu školu Ljubica Radosavljević Nada. Donacija podrazumeva sportske rekvizite u vrednosti od preko 600 hiljada dinara.

„Krećemo u razgovore za 8 projekata u oblasti sporta. Krenuli smo da radimo krupne stvari koje nikada jedna  lokalna samouprava  nije radila. Očekujemo otvaranje jedne velike fabrike ali najpre moramo da razgovaramo o infrastrukturi“- rekao je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Ministarka Mihajlović je pre sastanka koji je u toku, istakla da se  nikada više nije radilo u ovom delu Srbije u oblasti infrastrukture.

“Biće razgovora o putevima, biće razgovora o železnici, napravićemo planove za ovu i narednu godinu tako da grad može da se spremi za jednu bombu u budžetu koja će pomoći gradu Zaječaru“.- rekla je Mihajlović.

Na satanku, koji je u toku, prisutni su i Direktori puteva Srbije, železnice kao i savetnici ministarke Mihajlović.