Foto: Beta
Reklame

U užasnim je bolovima! Ako možemo da ga spasemo. Ovo je Snupi, pas koji obožava decu i pas kome već tri godine ne mogu da pronađu dom. U smeštaju je toliko dugo i othranjen je na cuclu, piše Petface.net.

„Dobar, pomalo nepoverljiv sa ljudima, ali divan sa decom i drugim psima. Snupi je lajavac, što verovatno komšiluku smeta. Žena koja ga čuva nam je javila da nije dobro i da hitno dođemo. Kada smo stigli, bale do poda, on jedva stoji na nogama, hranu odbija. Na sam dodir bio je vreo. Odvedemo ga brzo kod veterinara, temperatura 40, a njegove bale užasno, užasno smrde. Pomalo kasljuca. Veterinar mu otvori usta i šok“, navode iz Udruženja Beta iz Zaječara za Petface. 

Jezik mu je ispržen kiselinom. U užasnim je bolovima. Ne može da jede, ne može da pije i moraće da bude na infuziji ko zna koliko.

„Pokušaćemo da ga hranimo na špric, sa nastavkom, direktno u grlo i da ispiramo jezik. Ne znamo koliko je kiselina ušla u creva i zeludac. U dvorištu nije nađeno ništa, ali mu je najverovatije nešto bačeno. Molimo vas, pomozite da ga oporavimo. Bolovi su strašni i on ne prestaje da cvili“, objašnjavaju iz Udruženja Beta iz Zaječara.

Ne možemo verovati da je ovo neko učinio, zaista je teško za razumeti. Zašto mu je neko bacio kiselinu…

Reklame