Sa godinama normalno je da sluh počinje da se menja i počinjemo da primećujemo da je potrebno uložiti dodatni napor da bismo razumeli govor, razgovor telefonom, TV ili slušali omiljenu muziku.

Ako primećujete Vi ili Vaše okruženje da je Vaš sluh oslabio javite se Audiovox-u jer DOBAR SLUH JE NAŠ POSAO!

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja od 2000. godine, 115 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i generacije zadovoljnih korisnika.

Šta da očekujete kada posetite Audiovox: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, besplatnu probu slušnih aparata (vrednost 3 700 dinara), nabavku na 12 rata za kupovinu aparata.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Zaječaru na broj telefona 019/423-470, radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Ulica Kursulina bb. Akcija traje do 15.07.2019. a broj termina je ograničen, pozovite odmah i zakažite svoj besplatni termin.