Foto: Outhide

Vikend za ljubitelje elektronskog zvuka u gradu na dva Timoka svakako obećava dobar užitak, pošto će u petak 6. jula sa početkom od 22 časa na „Trećem brdu“ park-šume Kraljevica biti upriličena druga po redu promotivna žurka „Outhide Festivala“.

Nastupi loklanih DJ-eva na Kraljevici godinama unazad predstavljaju jedinstven i unikatan umetnički iskaz zaječarskih producenta i ostvaruju se kroz autentičan nezavisan pokret muzičara i ljubitelja elektronske  muzike u Zaječaru.

Ovogodišnja žurka na ,,Trećem brdu“ na Kraljevici nosi naziv „Karneval gradskog zvuka – Zanos“, i ukupno delovanje ljudi okupljenih oko Outhide festivala može se upravo opisati kroz pojam zanos, kao poletnu i kreativnu ideju da Zaječar dobije još jednu umetničko-muzičku perjanicu.

Foto: Outhide

Outhide Festival u toku godine organizovao je više promotivnih nastupa domaćih i stranih muzičara po gradovima u Srbiji, a prvi u svom matičnom gradu bio je dnevni žur u parku „Srbija šume“ protekle subote, što je ujedno bila i prilika da se brojni posetioci upoznaju sa ciljevima i estetikom samog festivala.

„Karneval gradskog zvuka – Zanos“ predstaviće proverene muzičke snage grada Zaječara koje će činiti: Vargan Boy, LP, Detergentlement, Fokus, Đ Mkd, i Jokill.

„Outhide – festival po istinitoj priči“ biće održan od 27. do 28. jula na platou spomenika „Vešala“ na Kraljevici, a komplet ulaznica za oba dana festivala iznosi 800 rsd, dok akcija 3 plus 1 gratis traje do 5. jula. Karte se mogu nabaviti u svim Win Win radnjama, kao i on line na servisu DD Tickets-a.

Link za facebook event „Karneval gradskog zvuka“:

https://web.facebook.com/events/242058763239016/

https://web.facebook.com/events/2032060067006174/