foto: zajecar.info
Reklame

Za četvrtak 13. februara zakazana je 35. sednica Skupštine grada na kojoj će odbornici doneti odluke o raspuštanju Saveta Mesne zajednice Vratarnica, o imenovanju predsednika, članova i sekretara Komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica i njihovih zamenika, kao i o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru.

Na 35. sednici Skupštine grada Zaječara, na dnevnom redu sednice biće potvrđivanje mandata odborniku Skupštine grada Zaječara. Ovoj odluci prethodiće izbor članova Verifikacionog odbora, kao i razmatranje Izveštaja Gradske izborne komisije grada Zaječara o dodeli mandata po prestanku mandata odborniku Skupštine grada Zaječara pre isteka vremena na koje je izabran.

Na sednici Skupštine će seodlučivati i o raspuštanju Saveta Mesne zajednice Vratarnica i imenovanju poverenika grada Zaječara, radi obavljanja neodložnih poslova te mesne zajednice, do konstituisanja Saveta.

Na dnevnom redu biće i Pretres Predloga Rešenja o imenovanju predsednika, članova i sekretara Komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica i njihovih zamenika.

Na dnevnom redu biće i pretres Predloga Rešenja o obrazovanju Drugostepene komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica, takođe će se naći na dnevnom redu sutrašnje sednice.

Poslednja tačka zasedanja biće Rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru, Nenada Dinulovića.

Početak sednice po hitnom postupku zakazan je za 16 časova.