Foto: Ivan Žikić, direktor JKSP "Zaječar"

Iako korisnici usluga duguju Javno komunalno stambenom preduzeću 276 milona dinara, očekuje se normalan nastavak sezone grejanja. Direktor Ivan Žikić apeluje na dužnike da izmire ili reprogramiraju dugovanje.

Javno komunalno stambeno preduzeće „Zaječar“ i ovu grejnu sezonu započelo je na vreme. Prema navodima direktora ovog javnog preduzeća Ivana Žikića uloženi su napori da se grejna sezona odvija kontinuirano i bez većih problema.

„Kao i prethodnih godina i ova grejna sezona odvija se kontinuirano i bez nekih većih problema.
Malobrojne probleme koji su se javili rešavali smo brzo i uglavnom preko noći.
Zaključno sa 31.12.2018. godine potrošili smo ukupno 1.312 tona mazuta.“ – navodi se u saopštenju koje je JKSP „Zaječar“ uputilo medijima.

Dugovi korisnika usluge grejanja su veliki, a ukupno dugovanje iznosi 276 miliona dinara. Iz preduzeća apeluju na dužnike da izmire svoje obaveze ili da iskoriste neku od mogućnosti za reprogram.

„Napomenuo bih i da je ukupno dugovanje korisnika naših usluga 276 miliona dinara pa koristim ovu priliku da ih pozovem da izmire svoje obaveze ili da iskoriste neku od mogućnosti reprograma koju im nudimo.“ – navodi se dalje u saopštenju  JKSP „Zaječar“.

I pored svega, očekuje se normalan nastavak grejne sezone.

„Na osnovu informacija koje imamo u ovom trenutku,nekih problema na tržištu sa mazutom ne bi trebalo da bude,tako da očekujemo normalan nastavak grejne sezone.“ – stoji u saopštenju JKSP „Zaječar“.