Foto: screenshot youtube
Reklame

Tačno pre deset godina gradonačelnik Zaječara Boško Ničić ušao je u rijaliti šou „Farma i postao prvi „gazda“ u pomenutom rijaliti programu. 

Ničića je na učešće u toj emisiji nagovorio bivši prijatelj i partijski drug, estradni menadžer Saša Mirković, koji je u to vreme bio i potpredsednik Pokreta „Živim za Krajinu“.

“ Milica Mitrović, supruga vlasnika TV „Pink“, pitala me je koji bi političar mogao da bude učesnik u rijaliti šouu „Farma“ – izjavio je tada  Mirković za „Novosti“. – Bez dvoumljenja sam predložio Ničića, a on je predlog i prihvatio“.

Mirković je tada napomenuo da je reč o emisiji koja ljude prikazuje onim kakvi oni to zaista jesu, i da će Ničić, učestvovanjem pokazati da je reč o veoma vrednom i organizovanom čoveku.
Potpredsednik pokreta nije video ništa sporno u tome što će, najmanje dva meseca, Zaječar biti bez gradonačelnika u to vreme. Evo kako je pravdao njegov izostanak.

„Ničić ima odlične saradnike koji, i u njegovom odsustvu, svakako mogu uspešno da vode grad“ – izjavio je Mirković.

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara bio je prvi gazda „Farme”, a drugi takmičar koji je izgubio duel, te otišao sa imanja.

Boško je bio u duelu sa pevačicom Majom Nikolić. Oboje su izrazili želju da odu sa farme, ali je pevačica ipak tačno odgovorila na jedno pitanje u duelu i tako ostala u šou programu.

Ničić je farmu napustio 3. oktobra, što znači da je ostao dve nedelje.

Ničić je kazao tada za Blic da je ušao u rijaliti šou „Farma“ da bi pokazao da su političari normalni ljudi.

„U prvoj, najtežoj nedelji prihvatio sam da budem gazda „Farme”, iako sam znao da će taj zadatak biti najteži. Bio sam svestan da ne postoje mehanizmi da naterate nekog da radi“ – izjavio je Boško Ničić i naveo da ga je, dok je bio gazda, iznervirala pevačica Ana Nikolić.

Iako je odrastao na selu, Boško je pred ulazak u „Farmu” otišao kod  bake njegove supruge Selene u selo Nikoličevo na kratak kurs.

„Pitao je koliko puta dnevno se muze krava, kada je treba hraniti, pojiti, kako se peče rakija, sprema ajvar, pravi sapun… Baka mu je pričala, a on je sve zapisivao. Ništa ne prepušta slučaju, voli sve da zna i sve konce drži u rukama. Budući da su ga izabrali za gazdu, on je u svom elementu od prvog dana. Mislim da će uživati na Farmi. Kada sam videla da se ušuškao između Maje Nikolić i Dajane, laknulo mi je. Znam da će se brinuti o njemu, mirna sam jer je u sigurnim rukama“kazala je Selena tada za Blic.

Selena Ničić je tada za Blic kazala da su se upoznali pre šest godina, dok je ona bila portparol u njegovoj stranci. Boško je tada još bio u prvom braku, pa su njih dvoje prvih godina krili svoju ljubav i viđali se tajno.

„Kao njegova supruga ne smem više da budem PR stranke „Pokret za Krajinu”, već samo ravnopravni član. Kad bolje razmislim, mnogo sam bolje prolazila dok sam bila ljubavnica“ – kroz smeh je govorila Selena Ničić.

Ničića su po izlasku iz Farme sačekali tadašnji prijatelji Slobodan Pajkić – Paja i Saša Mirković.

Srpski političari rado se pojavljuju u rijaliti programima Srbije, a do sada su u njima učestvovali lider LSV-a Nenad Čanak, Milan Paroški, Marijan Rističević, Boško Ničić i Vojislav Šešelj.