U Zaječaru danas došlo do verbalnog incidenta između aktivistkinje Pokreta slobodnih građana i Vojislava Šešelja. Na pitanje Šešelja koja minorna partija sakuplja potpise, aktivistkinja PSG-a kazala, stranka budućnosti. Lider radikala joj na to kazao da stavi zube, našta je ona odgovorila da joj je ubio oca u Sarajevu, i da je fašista.

Danas nešto posle 13 časova u samom centru Zaječara došlo je do verbalnog incidenta između aktivistkinje PSG-a i lidera Radikala Vojislava Šešelja.

Prilikom dolaska na Trg oslobođenja u Zaječaru, Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke upitao je koja minorna partija sakuplja potpise. Jedna od aktivistkinja PSG-a odgovorila je da je to PSG, stranka budućnosti. Šešelj je na to odgovorio sledećim rečima:

„Trebaju vam novi zubi“

Aktivistkinja PSG-a je odgovorila da ne može da kupi nove zube. Na to je lider radikala upitao:

“ Ne možeš“?

Ona je kazala da ne može da kupi nove zube pošto joj je ubio oca u Sarajavu. Šešelj je na to kazao:

„Evo ostaviću ti moje kada umrem“.

Ona je na to kazala, ne treba mi, ostavite za sebe, ti si fašista.

Nakon verbalne raspravke, lider radikala otišao je sa svojim pristalicama, dok je aktivistkinja PSG-a ostala sa svojim partijskim prijateljima.

Podsećamo, danas je karavan PSG-a posetio zaječar od 12 do 16 časova. Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj imao je skup na istom mestu od 13 časova.

Reklame