Svaka godina nam donosi nam dobra i loša iskustva, nove izazove, ciljeve, radosti i razočarenja. Kakva će biti za horoskopske znakove ova 2019, pogledajte u horoskopu za ovu godinu.

OVAN:

Dragi Ovnovi,
Novu 2019. godinu započećete puni snage i motivacije. Vaš autoritet i takmičarski duh će doći do izražaja i bićete vredni i angažovani oko zauzimanja boljih pozicija na vašem poslu. Više napora i izazova vas očekuje u vezi velikih i dugoročnih poslova. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa starijim kolegama kao i u poslovima vezanim za industriju i građevinarstvo. Tokom marta je potrebno da pripazite na zamke koje će vam postavljati konkurencija, kao i na spletke kojima će se služiti vaši tajni neprijatelji u želji da vas kompromituju i preuzmu vaš položaj. Do kraja maja ćete biti više u pokretu i održavaćete česte sastanke gde ćete prezentovati vaše projekte. Uspeh ćete imati u pregovorima i u oblastima trgovine i saobraćaja. Od sredine maja do kraja juna bićete pritisnuti rokovima koji će kasniti i to će vam biti jedan od težih perioda. Sa nadređenima ćete imati nesuglasice. Od jula do septembra ćete imati uspeha u oblastima usluga, dok će vam oktobar doneti teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Do kraja godine uspećete da ostvarite jedan važan cilj. Prvo tromesečje 2019. zahtevaće od vas više strpljenja i detaljne kalkulacije kako biste mogli da ostvarite očekivanu zaradu. Velika ulaganja će biti neophodna kada je reč o razvoju ambicioznih projekata. Od aprila ćete imati povoljniji period za poboljšanje finansijskog stanja. Vaš osećaj za isplative investicije će biti pojačan. Zarada će vam dolaziti uz pomoć vaših radnih veština, ali najvećim delom zahvaljujući vašoj snalažljivosti. Sredinom godine će vas ometati okolnosti koje će dovoditi do kašnjenja važnih rokova, što će umanjiti priliv sredstava na vaš račun. Tokom septembra i oktobra ćete uspeti da poboljšate platni promet i ostvarite stabilno finansijsko stanje koje će do kraja godine biti u porastu. Nezaposleni Ovnovi će najviše prilika za novo zaposlenje imati na početku godine, a nakon toga ponovo u septembru. U oblastima usluga i u menadžmentu biće vam lako da se zaposlite.

LJubav:

Ako ste u vezi:

Pružaćete više podrške i pažnje voljenoj osobi na početku godine. Pružiće vam se mogućnost da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prijaće vam više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Tokom proleća ćete nailaziti na nesklad zbog skrivanja nekih činjenica. Vašem partneru će do sredine godine trebati vaš oslonac. Negujte poverenje. Uživaćete u zabavi i prijatnim razgovorima sa partnerom tokom letnjeg perioda, kada biste mogli da češće odlazite zajedno na izlete, kao i na duži odmor. Više vremena ćete posvetiti svojoj porodici. Od sredine septembra do kraja godine nalazićete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Voljenoj osobi ćete pružati više nežnosti i iskrena osećanja.

 

Ako ste slobodni:

Zanimaće vas prolazne avanture na početku godine, koje će biti uzbudljive, strasne ali kratke. Početkom proleća ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju svojom pojavom ali i ličnim kvalitetima i poželećete nešto više od samo površne i prolazne avanture. Otkrićete da se vaša simpatije teško otvara i moraćete dobro da se potrudite. Nakon više meseci viđanja dobićete šansu da započnete vezu. Tek u jesenjem periodu ćete biti sigurni da li vam partner odgovara. Stariji Ovnovi će više puta pokušavati da ostvare ozbiljnu vezu ali neće uspevati do sredine godine. Tek od avgusta će im se ukazati povoljna prilika. Radi se o osobi avanturističkog duha sa dovoljno entuzijazna da budete srećan par.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će u prvom kvartalu godine biti u odličnoj formi. Prijaće vam da se više krećete i da budete fizički aktivni. To će vam ojačati imunitet u zimskim danima. Tokom marta ćete biti promenljivog zdravlja i podložni prehladi, smetnjama sa cirkulacijom i hormonima ali ćete do kraja maja opet biti u boljoj formi zahvaljujući pravilnoj ishrani. Tokom letnjeg perioda potrebno je da se čuvate jakog Sunca. Moguće su smetnje sa variranjem krvnog pritiska. Od septembra do kraja oktobra ćete opet biti puni energije i često u pokretu i nastojaćete da poboljšate kondiciju. Novembar i decembar su vam povoljni za detoksikaciju organizma, dijetu i za poboljšanje ishrane.

BIK:

Dragi Bikovi,

Početak 2018. vam donosi promenljivu situaciju na polju novca, pa ćete preduzeti mere da poboljšate tokove novca, platni promet i uopšte vaše finansijsko stanje. U pristupu radnim zadacima bićete sistematični i više napora ćete ulagati u razvoj dugoročnih poslova. Uspećete da pridobijete podršku koja će vam omogućiti lakše pribavljanje neophodnih sredstava. Mart će vam biti povoljan za pokretanje novih poslovnih projekata. Imaćete nove ideje koje ćete pažljivo razraditi pre nego što počnete da ih sprovodite u delo. Isprobaćete jednu novu radnu metodu koja će se pokazati kao pun pogodak i doneće vam uspeh bolji od očekivanog. Imaćete bolji osećaj za timski rad i saradnju tokom aprila, kada ćete proširiti saradnju i više ćete biti angažovani na društvenom polju. Podršku ćete dobiti od osoba na položaju i bićete u prilici da dobijete unapređenje. Do sredine godine ćete uspeti da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti koji će vam doneti prednost nad konkurencijom. Od juna ćete uspeti da uvećate zaradu i uspešno ćete dogovoriti nove poslove. Sredilu leta možete iskoristiti za odmor jer ćete prethodno uspeti da u roku obavite prioritetne zadatake. Od sredine septembra ćete imati više uspeha na polju usluga jer ćete imati dobar osećaj za potrebe klijenata i javnosti. Pripazite na odnose sa poslovnim partnerima tokom oktobra jer će na toj relaciji doći do sukoba interesa. Moguć je prekid jedne saradnje. Ovo vam nije povoljan period za sklapanje novih ugovora. Novembar i decembar će vam biti pogodni za rešavanje zaostalih novčanih obaveza, a zahvaljujući dobrom osećaju za investicije uspećete da poboljšate svoj profit i obezbedite sebi napredak u karijeri. Na finansijskom polju će vam 2019. biti uspešna godina. Nezaposleni Bikovi će najviše izgleda za novo zaposlenje imati u oblastima industrije, inženjeringa, IT tehnologije i dizajna, kao i u oblasti servisnih usluga, posebno tokom maja i septembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak godine doneće vam brige i sumnje. Vaš partner će biti povučen i tajanstven. Kasnije će vam priznati da je napravio neke loše finansijske poteze, pa ćete izgladiti nesuglasice. Od sredine februara do sredine maja dobro ćete se razumeti i planiraćete zajedničke ciljeve. Jedno drugom ćete pružati punu pažnju, nežnost i iskrene emocije. Sredina godine doneće vam teškoće u komunikaciji, nesporazume i nesklad u odnosu. Tek od sredine avgusta ćete uspeti da se usaglasite sa voljenom osobom. Od septembra do kraja godine očekuje vas više zabave i zajedničkih aktivnosti. Prijaće vam izlasci, društvene manifestacije, koncerti, restorani. Najviše ćete ipak voleti zajedničke intimne trenutke. 

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom lepe spoljašnosti ali će vam više značiti da vaš budući partner ima unutrašnje, lične kvalitete. U prvom kvartalu godine nećete uspevati da upoznate osobu koja bi vas privukla. Od sredine proleća upoznaćete nekog ko poseduje većinu kvaliteta i ume da ostavi utisak svojom pojavom. U početku će vam delovati da vas vaša simpatija ne primećuje ali ćete nakon par meseci od upoznavanja započeti da se češće viđate i izlazite. Ubrzo ćete započeti vezu. Stariji Bikovi će biti neodlučni između osobe u koju su duže vreme zaljubljeni i nekoga koga će spontano upoznati kroz poslovne aktivnosti. Odlučićete se za osobu koja će vam jasno dati do znanja da ste joj privlačni, a to je ona druga.

Zdravlje:

Početak godine vam donosi promenljivo zdravlje koje će remetiti hormonski disbalans, otežana cirkulacije, moguće smetnje u slučaju proširenih vena. Do proleća sledi porast imuniteta i stabilnije zdravlje. Tokom maja i juna ćete biti u odličnoj kondiciji. Prijaće vam da odlazite na izlete i praktikujete fizičke aktivnosti u prirodi na čistom vazduhu. Druga polovina godine će vam biti relativno povoljna, osim perioda od polovine avgusta do početka oktobra kada su moguće probavne smetnje i variranje krvnog pritiska. U tom periodu praktikujte zdravu i pravilnu ishranu sa većim unosom voća i povrća, kalcijuma, magnezijuma i vitamina. Unosite više tečnosti u organizam i smanjite slatkiše.

BLIZANCI:

Dragi Blizanci,

Početak 2019. godine donosi vam skrivene zamke u vidu naizgled povoljnog i unosnog ugovora i poslovnog partnerstva koje vas može privući da ga sklopite ishitreno, bez prethodnog detaljnog razmatranja svih navedenih detalja. Kasnije vam to može predstavljati kamen spoticanja i doneti velike obaveze ali i mnogo manje dobitke, pa čak i mogućnost gubitaka. To nije povoljno po vašu karijeru i zato nemojte da se zalećete. Na javnom planu će delovati kao da je vaša popularnost u usponu ali to množe da bude kratkog veka i da dođe do pada sa položaja zbog nejasnog uviđanja važnih činjenica ili pogrešnih poteza sa vaše strane. Bićete skloni iluzujama. Od aprila ćete skupiti dovoljno resursa da možete da se upustite u borbu sa konkurencijom i preprekama, kao i da rešite teškoće iz prvog kvartala. Očekuje vas uspon i uspeh do kraja juna. Juli vam je pogodan za odmor. Do kraja avgusta ćete nailaziti na teškoće u pregovorima oko važnih projekata i na zastoje ako se bavite oblastima trgovine, komunikacije i saobraćaja. Septembar će vam biti uspešan u kreativnim poduhvatima. Tokom oktobra ostvarićete uspeh na polju poslovnih usluga, kao što je konsalting, usluge skladištenja robe i reciklaža. Imaćete više uspeha ako se bavite radom u zdravstvu, medicinom, higijenom i trgovinom hemijskim proizvodima za domaćinstvo i industiju. Novembar i decembar doneće vam zastoje zbog nepovoljnih okolnosti, zbog čega ćete trebati da se usmerite na rešavanje zaostalih radnih zadataka. Na polju novca će vam biti povoljni april, maj, juni, septembar i oktobar kada ćete imati dobar osećaj za investicije i uspećete da uvećati saldo na vađem računu. Budite pažljivi i izbegavajte veće troškove, rizike i zaduživanja tokom februara i avgusta jer ćete nailaziti na teškoće u platnom prometu. Nezaposleni Blizanci će imati povoljne šanse da se zaposle tokom maja, septembra i oktobra. Najviše mogućnosti da dobiju posao će imati u oblasti usluga, komunikacije i zdravstva.

 Ljubav:

Ako ste u vezi:

Osećaćete pojačane strasti na početku godine ali ćete u isto vreme biti skloni da voljenu osobu idealizujete, što vam može doneti poneko razočaranje. Bićete skloni da mnogo očekujete. Potrudite se da više pažnje posvetite potrebama voljene osobe. Tokom marta nauilazićete na neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Od proleća vas očekuje više sklada u vezi. Juni vam donosi nesklad u odnosima sa partnerom. Izbegavajte dvoličnost i nekorektne postopke jer bi to moglo ozbiljno ugroziti vašu vezu. Biće vam neophodno da unesete promene u odnos i da se jedno drugom prilagodite. Od avgusta do oktobra ostvarićete jedan zajednički cilj i unećete više zabave u vašu vezu. Do kraja godine imaćete bliskost i harmoniju.

 

Ako ste slobodni:

Prvi kvadratal 2019. godien doneće vam strasnu avanturu sa osobom koja će vam odgovarati na intiomnom polju i delovaće vam kao idealan partner. Nažalost, nećete jasno sagledati negativne strane te osobe, što će vam doneti razočaranje. Saznaćete da vi niste jedini s kim održava intimne odnose. Tokom leta imaćete još jednu kratku avanturu. Mogućnost za ozbiljnu vezu pružiće vam se u novembru. Neko nov će da se zaljubi u vas, a simpatije će biti obostrane. Stariji Blizanci će biti manje zainteresovani za ulazak u ozbiljnu vezu. Više će vam odgovarati da imate poneku površnu i neobaveznu vezu i nešto što je više od prijateljstva. Uzbudljiva avantura vas očekuje od maja do avgusta i u novembru.

Zdravlje:
Bićete u odličnoj kondiciju i dobrog zdravlja na pčetku godine. Od sredine februara do kraja marta ćete biti preopterećeni i brzo ćete se umarati. Biće vam potrebno više odmora. Od proleća do jeseni ćete biti fizički aktivni i dobrog zdravlja. Prijaće vam fizičke aktivnosti u prirodi, plivanje i duge šetnje. Od oktobra ćete biti osetljivog i promenljivog zdravlja. Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od hrane koja sadrži vlakna, radi bolje probave. Grašak, pasulj, sočivo, kao i sveže zeleno povrće konzumirajte često. Sezonsko i južno voće možete uzimati u većim količinama. Meso jedite umereno, uglavnom piletinu. Pijte više tečnosti i pojačajte B vitamin. Izbegavajte brzu i masnu hranu, kao i grickalice.

RAK:

Dragi Rakovi,

Početak 2019. godine donosi vam pojačanu motivaciju i povoljne mogućnosti da pokrenete nove projekte i ostvarite napredak u važnim aktuelnim poslovima. Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere će biti u svom znaku. U isto vreme ćete nailaziti na niz izazova i iskušenja koji će testirati vašu sposobnost da izlazite na kraj sa komplikovanim situacijama. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom. Javnost vam neće biti naklonjena. Odnosi sa nadređenima biće napeti. Biće vam potrebno dosta snage i napora kao i čvrst stav da biste uspeli da prevaziđete prepreke, a uspeh će vam doneti pozitivne poene u karijeri. Oslonite se na vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti. Nakon rešavanja ovih teškoća, vaša energija će biti iscrpljena, pa se savetuje da ne ulazite u nove i zahtevne poslovne poduhvate. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa saradnicima i doći će do kašnjenja rokova. Uspeh vas očekuje u tajnim pregovorima tokom marta i aprila. Tokom maja ćete biti u situaciji gde ćete trebati da dokazujete svoje kompetencije i veštine. Druga polovina godine biće vam povoljnija za postizanje željenih ciljeva. Od početka jula do sredine avgusta bićete u prilici da poboljšate vaše finansijsko stanje koje će sa manjim i prolaznim padovima ostati u granicama očekivanog do kraja godine. Angažovaćete se oko poslovnih pregovora početkom septembra i uz dosta napora jer će biti jednim delom teški, uspećete da ih uspešno okončate. Jedan važniji posao naići će na nepovoljn e okolnosti i zastoje što će vas usporiti jer ćete morati da ih rešavate. Tokom oktobra i novembra ćete imati uspeha u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. To će pozitivno uticati na vaš saldo na računu. Decembar vam donosi uspeh na poljima zabave . Nezaposleni Rakovi mogu da dobiju novi posao u oblastima komunikacija, tamo gde se traže organizacione i rukovodeće sposobnost i u kreativnim i dizajnerskim oblastima, posebno od sredine avgusta do početka novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Počtak godine vam donosi nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom jer ćete imati različite ciljeve i nećete moći da se složite. Moguće su svađe i sukobi. To ćete uspeti da prevaziđete do sredine marta, nakon čega vas očekuje poboljšana komunikacija, više emotivne topline i uzajamna podrška. Važno je da budete iskreni i da se potrudite oko partnera. Sredinom godine nailazićete na prolazne nesuglasice kada Venera bude prolazila kroz vaš znak i bude pravila kvadrat sa Saturnom. Bilo bi poželjno da u ovom periodu usmerite pažnju na reševanje onoga što ste zapostavili u vašoj vezi. Od oktobra do kraja godine ćete se više zabavljati, izlaziti i nalaziti nova zajednička interesovanja. Pojačaće se vaša bliskost.

Ako ste slobodni:

U prva tri meseca 2019. godine više osoba će vas privući ali neće uspeti da zadrže vašu pažnju. Tokom aprila ćete se oslučiti da uđete u jednu vezu ali ćete ubrzo odustati jer ćete uvideti da vam osoba koju ste odabrali kao partnera ne odgovara. Sredinom godine ćete osećati kako gubite nadu ali će se onda pojaviti neko zanimljiv, dinamične prirode i osvojiće vaše srce. Naći ćete sagovornika za svaku temu koja vas zanima i ubrzo ćete ući u vezu koja će biti skladna. Nešto stariji Rakovi će osećati potrebu da se skrase ali će biti promeljive sreće i neće uspevati da privuku osobu koja im odgovara. Početkom jesenjeg perioda upoznaćete nekoga kome ćete biti privlačni. Počećete da se viđate. Veza je moguća.

Zdravlje:

Potrebno vam je da već početkom godine počnete da praktikujete zdrav život i sistem fizičkih vežbi koji će vam omogućiti da budete u dobroj formi. Vaša kondicija će biti u padu ali ćete uspeti da je poboljšate do sredine proleća. To će ojačati vaš imunitet. Tokom leta izbegavajte izlaganje jakom suncu. U jesenjemi zimskom periodu bićete osetljivi na stres. Ishrana će vam biti važna radi stabilnog zdravlja. Tokom zimskoih meseci konzumirajte kaloričnu hranu sa više mesa, sireva i vitamina. Prolećni i letnji meseci zahtevaće da uzimate više tečnosti, da pojačate sveže povrće, ribu i voće, a da umanjite unos brze hrane kao i one koja je pečena na ulju. Pojačajte unos semenki i sveže ceženih sokova.

LAV:

Dragi Lavovi,Početak 2019. godine doneće vam uspeh i napredak u karijeri jer ćete imati kreativna rešenja i umećete da korisitite vešto vaše radne sposobnosti. Ako se bavite oblastima zabave, estrade, kreativnim delatnostima, dizajnom, modom, prosvetom ili ugostiteljstvom, uspećete svojim idejama da privučete veći broj kupaca i mušterija, što će pozitivno uticati na vašu zaradu. Proširićete ponudu vaših usluga i ostvarićete stabilne pozicije. Sa radnim kolegama ćete se dobro slagati. Uložićete sredstva u poboljšanje uslova na vašem radnom mestu. Tokom marta ćete sklopiti jedan ili više unosnih ugovora i jedno poslovno partnerstvo koje će se u budućnosti pokazati isplativo. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti. Do sredine godine ćete veštim potezima poboljšati platni promet i uvećati saldo na vašem računu.Ostvarićete uspešnu saradnju. Od jula ćete moći da se malo odmorite ali i da se istaknete na polju javnosti i svuda gde je potrebno da pokažete svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti i lične veštine. To će vam biti potrebno kako biste uspeli da na vreme ostvarite važne ciljeve. Tokom septembra ćete razmatrati nove investicije, nastojaćete da poboljašte zaradu i uvećate finansije i u tome ćete imati uspeha. Očekuju vas važni pregovori oko novih projekata koji neće ići lako. Neke poslovne obaveze nećete uspeti da okončate u predviđenom roku što će vas usporavati. Od oktobra do kraja godine uspećete da ostvarite dobitke tako što ćete ući u jedan rizik koji će vam se isplatiti. Vaša kreativnost će biti pojačana ali ćete biti suočeni i sa izazovima koji neće biti laki za savladavanje. Biće vam potrebna pomoć saradnika ali i podrška od strane nadrešenih. Za to ćete trebati da se izborite. Krajem godine ćete nailaziti na teškoće ako se bavite raznim poslovnim uslugama ili radom u zdravstvu. Nezaposleni Lavovi uspeti da se zaposle zahvaljujući svojim projektima i idejama, a najviše zahvaljujući svom ličnom nastupu. Oblasti gde ćete imati najviše sreće za dobijanje zaposlenja su komunikacija i trgovina.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da unesete više zabave i vedrine u odnos sa partnerom. Smetaće vam kada se vaš odnos odvija po ustaljenom šablonu i kada je sve previše ozbiljno. U tim trenucima ćete biti skloni da negidujete, postajaćete skoni svađama i negativnom raspoloženju. Do sredine proleća ćete uspeti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Sredina godine vam donosi putovanja sa voljenom osobom na turističke destinacije gde ćete moćio da se opustite i prepustite zajedničkim uživanjima. Imaćete više vremena za intimne trenutke, što će pojačati vašu bliskost. Treći kvartal godine donosi vam više dinamike u vezi, kao i više sklada u porodičnom životu. Imaćete više vremena jedni za druge. 

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će vam privući pažnju početkom godine i biće vam lako da je osvojite. U početku ćete vaša veza biti uzbudljiva ali kada se strasti istroše, otkrićete kako nemate mnogo toga što može da vas drži zajedno i prekinućete vezu. Tokom letnjeg perioda ćete upoznati osobu u koju ćete se zaljubiti ali koja traži osobu koja ume da pokaže vrhunske lične kvalitete. Moraćete da se dokazujete i da menjate mnogo toga kod sebe kako biste je osvojili, u čemu ćete uspeti. Nešto stariji Lavovi će uporno kružiti oko osobe u koju su više godina zaljubljeni, a koja nije naročito obraćala pažnju na njih. Uspećete u drugom delu godine da joj se približite i počećete da se vidjate, a onda će se i emocije probuditi kod nje.

Zdravlje:

Početak godine i zimski period donosi vam sklonost ka prehladi, reumatskim smetnjama, ali i povredama usled nepažnje. Vaš imunitet će biti u padu, pa je važno da izbegavate izlaganje vetrovitom i kišnom vremenu. U drugoj polovini godine ćete biti stabilnijeg zdravlja. Potrebno vam je više odlazaka u prirodu. Krajem godine moguće su probavne smetnje. Hrana koje će odgovarati vašem organizmu jeste ona koja sadrži vlakna i koja je puna proteina. To su grašak, sočivo, pasulj, praziluk, tikvice, riba i morski plodovi. Integrtalne žitarice, tvrdi i feta sirevi, jogurt, banane, jabuka, smokve i urme mogu svaodnevno da vam se nalaze na jelovniku. Umanjite unos suhomesnatih prerađevina i alkoholnog pića.

DEVICE:

Drage Device,
Početak 2019. godine donosi vam mogućnost uspeha u svemu što od vas zahteva kreativnost i nalaženje idejnih rešenja. Ostvarićete uspeh ako se bavite oblastima zabave, prosvete ili ugostiteljstva. Izbegavajte javne nastupe i pripazite na rokove. Zbog sklonisti da nejasno sagledate mogućnosti koje vam se pružaju, posebno finasijske, kao i zbog neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, jedan važan projekat bi mogao da kasni sa pokretanjem. Kašnjenje može biti izazvano i usled nedostatka sredstava. Efikasnim akcijama uspećete to da prevaziđete. Na polju usluga pružiće vam se mogućnost da proširite ponudu. Tokom februara izbegavajte da ulazite u rizike i da se zadužujete. Tokom marta ćete imati povoljniji period kada ćete uspeti da uvećate zaradu i ostvarite stabilan tok novca. Tokom aprila i maja bićete u mogućnosti da nadoknadite veći deo radnih zadataka sa kojima ste bili u zakašnjenju zbog teškoća u platnom prometu. Dobićete podršku za jedan projekat koji će vam doneti očekivanu zaradu. Započećete unosnu saradnju sa jednim inostranim partnerom. Od jula do avgusta je potrebno da se pripazite nelegalnih poslovnih aktivnosti i tajnih neprijatelja jer biste mogli da se nađete na gubitku. Ovaj period vam je povoljan za odlazak na odmor. Septembar vam donosi mogućnost poboljšanja finansija jer ćete biti dobro organizovani. Sa nadređenima su moguće tenzije, kao i sa jednim poslovnim partnerom, što će vas opet primorati da neke rokove prolongirate. Od oktobra do kraja godine uspećete da nakon početnih teškoća ugovorite jedan važan projekat i ostvarićete uspeh u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Oko detalja ćete se duže zadržati i trebaće vam više vremena za pokretanje novih projekata. Sve što bude prioritetno i važno uspećete da dovršite u roku. Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, zdravstva, komunikacija i raznih vrsta poslovnih i servisnih usluga. Povoljni meseci za nov posao su april i juli.

Ako ste u vezi:

Kvadrat Jupitera koji vlada vašim poljem ljubavi sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju partnertsva doneće vam dosta nejasnoća, nesuglasica i teškoća u odnosu sa voljenom osobom. Izbegavajte bilo kakve neistine. Bićete oboje promenljivog raspoloženja. Uspećete da uspostavite ravnotežu u vezi ako budete iskreni jedno prema drugom. Od maja ćete biti spremni na promene koje će doprineti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Avgust će vam biti uzuzetno naklonjen za ostvarenje zajedničkih ciljeva kao i za odlazak na zajedničko putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Od oktobra ćete više vremena provoditi u zajedničkim aktivnostima što će pojačati vašu bliskost.

 

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku godine osobu u koju ćete se zaljubiti i pokušavaćete na svaki način da joj se dopadnete i privučete pažnju. Bićete spremni i da preduzimate poteze koje inače ne biste ni pokušavali. Nakon par meseci ćete shvatiti da se radi o uobraženoj i dvoličnoj osobi i bićete razočarani. U avgustu ćete upoznati nekoga ko će odgovarati većini vaših potreba u ljubavi. Uspostavićete lako i brzo skladnu komunikaciju i pojaviće se obostrana osećanja. Ući ćete u ozbiljnu vezu. Nešto starije Device će imati nekoliko potencijalnih kandidata za ulazak u novu vezu ali neće uspeti da se usklade ni sa jednim. Tek sredinom leta će imati mogućnost za vezu kada upoznaju osobu sa kojom će pronaći zajednička interesovanja.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti u prvom kvadratlu godine promenljivo, pa je potrebno da se više odmarate i da izbegavate stresne situacije. Od proleća do jeseni ćete biti više nego obično u pokretu i bavićete se nekim vidom fizičkih aktvnosti koje će doprineti stabilnom zdravlju i dobroj kondiciji. Krajem godine biće vam osetljiva cirkulacija i probava. Potrebna vam je ishrana koja sadrži velikim delom gradivne materije, belančevine, skrob. Najviše toga ćete nalaziti u svežim sezonskim namirnicama, žitaricama koje treba da konzumirate u integralnom vidu, kao i u zelenom povrću. Svakodnevno možete uzimati krompir, celer, luk. Od mesa će vam prijati govedina i piletina. Pojačajte unos sireva.

Izvor: Današnji dnevni horoskop