Foto: III mz

Uspešno je završena akcija za realizaciju ideje koja je izabrana za uređivanje javnih površina u III MZ, a reč je o sređivanju puta koji vodi do hrama „Sveta Trojica“. Prema rečima ljudi iz MZ, akcija je uspešno sprovedena uz pomoć volontera.

Foto: III mz

U četvrtak 5. decembra u spešno je završena akcija za realizaciju ideje koja je izabrana za uređivanje javnih površina u III MZ po programu koji podržava i finansira Zaječarska inicijativa, sređivanju puta koji vodi do hrama „Sveta Trojica“.

Meštani III Mesne zajednice završili su uspešno volentersku akciju sređivanja putnog pravca – Vukovarske ulice koja vodi ka hramu zavetnog krsta SVETA TROJICA.

„Uz respekt za svu pohvalu. Sačuvana je javna površina od mogućeg urušavanja od elementarnih nepogoda i atmosverskih uticaja, omogućeno je normalno kretanje na celom putnom pravcu kretanja poljoprivrednoj mehanizaciji, vozilima i pešacima. Urađeni su kanali, kanalete i propusti odvodnim cevima za odvođenje atmosverskih voda. Orezano je šiblje pored puta“.kažu članovi III Mesne zajednice.

Podsećamo, akcija je započela još 19.10.2019. kada je dobrovoljnim volenterskim radom sečeno i rasčišćavano šiblje i granjevina pored puta koja je narušava mogućnost kretanja kako poljoprivrednoj mehanizaciji, tako i vozilima pa i pešacima.

U akciji su učestvali, svojim dobrovoljnim radom i raspoloživom mehanizacijom meštani ovog dela III Mesne zajednice.