Foto: Glas Zaječara

Radnici JKSP „Zaječar“ počeli su 23. septembra rekonstrukciju toplovodne mreže u ulici Vojvode Mišića. Radovi su nakon par dana završeni međutim sanacija mesta gde je rekonstrukcija urađena do danas nije završena. Direktor v.d. JP “Urbanizam i izgradnja” Andrija Dončev kaže za portal Glas Zaječara da će oni izmeriti zbijenost i ako je ona valjana asfalt će biti postavljen.

Radovi na rekonstrukciji toplovodne mreže završeni su još u mesecu septembru, međutim mesta gde se sanacija mreže radila, tamponirana su ali ne i asfaltirana. Rasuta rizla pravi probleme stanarima ulice Vojvode Mišića.

Direktor v.d. JP “Urbanizam i izgradnja” Andrija Dončev kaže da je potrebno do tri meseca da se prekopi slegnu, i da je od 15. oktobra na snazi zabrana izvođenja radova osim kada su u pitanju hitne intervencije.

„Od 15.oktobra je na snazi zabrana izvođenja radova. Sada radimo samo hitne interevncije. Po pravilu potrebno je da sve ovo čeka proleće, međutim izmerićemo zbijenost, i ako je ona valjana onda ćemo asfaltirati, da ne dođe do ugibanja asfalta“.– kazao je Dončev.

Foto: Glas Zaječara

Dončev je istakao i da je raspisana javna nabavka i da je posao dobio Štrabag, i da od vremenskih uslova i njihove spremnosti zavis kada će započeti radovi.

Reklame