Foto: screenshot fb boško ničić
Reklame

Pripadnici komunalne policije uz asistenciju pripadnika PU Zaječar zatekli su lice na putu Zaječar-Nikoličevo (preko “Belog brega” i “Markovog polja”), koji je otpad (i šut) iz svoje traktorske prikolice istovario pored puta. Uz sve to lice ima više od 65 godina i pored jednog dela izvršio je delo kretanja u vreme zabrane istog za osobe starije od 65+ godina.

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da je jedno lice istovarilo šut na putu Zaječar – Nikoličevo preko Belog brega, i uz to lice je bilo starije od 65 godina.

„Danas su, iako je to izuzetno teško, uz sav redovan posao na kontroli mera usled epidemije corona virusa, pripadnici komunalne milicije i uz izuzetnu pomoć i asistenciju pripadnika SUP Zaječar, uspeli da na delu zateknu počinioca više prekršajnih dela, koji je otpad (i šut) iz svoje traktorske prikolice istovario pored puta Zaječar-Nikoličevo (preko “Belog brega” i “Markovog polja”). Isti je, zbog svojih godina (74), učinio i delo kretanja u vreme zabrane istog za osobe starije od 65+ godina“.istakao je Ničić.

Ničić je kazao i to da je pored toga što su mu napisane prijave, istom je naloženo momentalno uklanjanje istovarenog otpada i odlaganje na predviđenoj deponiji.

Podsećamo, Glas zaječara do početka pandemije korona virusom, redovno je pronalazila divlje deponije, i o tome izveštavala nadležne organe, koji su odmah efikasno uklanjali locirane divlje deponije.