U Zaječaru je održana promocija crepova „Nexe“. Reč je o crepovima: IDEAL PLUS, IDEAL, KLASIK PLUS i GLINEX TREND koje proizvodi „Polet“, a koji u ovom trenutku na našem tržištu prednjače u kvalitetu, o čemu svedoči i 40 godina garancije koje proizvođač daje za ovaj crep.

Promocija je održana u motelu „Beba“ u Zaječaru, u organizaciji zaječarskog ogranka kompanije „Kopaonik“, koji u svojoj ponudi ima sve što vam je potrebno od građevinskih materijala, ali i više od toga.

Tokom promocije prezentovane su karakteristike crepova IDEAL PLUS, IDEAL, KLASIK PLUS i GLINEX TREND, koji obezbeđuju izuzetnu zaptivenost krovne površine, olakšavaju postavljanje krovne konstrukcije, bilo u celosti, bilo zamenu dela konstrukcije.

Nexe crep – najkvalitetnija krovna pokrivka sa garancijom od čak 40 godina!

Demonstracijom na licu mesta je dokazano i da crepovi trpe izuzetno opterećenje  i pritisak, što omogućava i jednostavno kretanje radnika po krovnoj površini nakon postavljanja konstrukcije, ali i garantuje izdržljivost u slučaju delovanja atmosferskih pojava ili mehaničke sile uopšte.

Činjenica da proizvođač daje 40 godina garancije na ovu vrstu krovne pokrivke, koja uz to po cenama u rangu ostalih dostupnih pokrivki ove kategorije, dobar je razlog da se crepovima IDEAL PLUS, IDEAL, KLASIK PLUS i GLINEX TREND pokloni poverenje.

Kompletan proizvodni program Nexe može se nabaviti u stovarištu „Kopaonik“ a.d u Zaječaru, koje sa kompanijom „Polet“ ima dugogodišnju saradnju koja garantuje brzu distribuciju željenog građevinskog materijala.

Kompletan građevinski materijal, kao i unutrađnju i spoljašnju stolariju, možete nabaviti na više rata, bez kamate – samo u stovarištu „Kopaonik“ u Zaječaru!

 

 

Reklame