foto:pixabay
Reklame

U subotu 19.02.2022 u sali OŠ“ Ljubica Radosavljevic Nada“, TK „AS Timok“ je organizovao turnir „OP ZAJEČARA AS TIMOK“ za takmičare do 8 godina Crveni nivo.

Učestvovali su takmičari iz Beograda, Niša, Bora i Zaječara. Turnir je iz kalendara TSIS i igra se po pravilima mini tenisa, tenis 10s.

Viđeni su odlični mečevi, jako dobra tehnika izbođenja osnovnih udaraca, za taj nivo takmičenja. Marko Đokić iz Crvene Zvezde je imao 5 pobeda, Nikola Mitić iz TAŽ Niš 4 pobede, ali odlične mečeve i mnogo pobeda ostvarila je i najbrojnija i najmlađa domaća ekipa „AS Timoka“.

Ekipa u sastavu Anđela Jovanović (AST), Dunja Arizanović (AST), Teodora Nikodijević (AST), Marko Djokić (CZV), Stefan Krstić (Bor) osvojila je zlatne medalje. Srebrne medalje osvojila je ekipa: Nika Jevtić (AST), Nikola Mitić (TAŽ), Luka Savić (AST), Petra Tričković (AST), Pavle Tomić (AST). Rezultat je bio 15/10.

Velike pohvala od strane gostiju za organizaciju, dobio je teniski klub AS Timok, koji je na osnovu interesovanja ali i potrebe kluba, od ove godine iz svojih redova, osposobio nove sudije i trenere. Anja Petković, polozila je za D licencu TSS, i radiće se najmlađim prolaznicima u klubu dok je Miloš Perić, savladao kurs za sudije, i već na svom prvom zvaničnom turniru u svom domaćem klubu pokazao da je Zaječar ali i ceo region dobio jednog ambicioznog, nepristrasnog teniskog sudiju.

Reklame