Uz puno poštovanje svih mera i preporuka, kako vlade Srbije, tako i štaba za vanredne situacije grada Zaječara i TSS, teniski klub AS Timok je ove subote bio organizator OP ZAJEČARA za takmičare do 8 god. Pobednik turnira, OP ZAJEČARA za takmičare do 8 godina je talentovani zaječarski teniser, velika nada kluba Nemanja Pajkić, koji je zasluženo podigao pobednički pehar. Kod devojčica najbolja je bila Tara Sajčić iz Ćuprije.
Turnir je iz kalendara teniskog saveza istočne Srbije, i igra se po pravilima programa mini tenis, tenis 10s crveni nivo. Pored zvaničnih takmičara, iz Ćuprije, Leskovca, Niša i domaćih zaječarskih tenisera, gosti na turniru bili su polaznici projekta „tenis u osnovnim školama“ koji u saradnji sa TSS i ministarstvom prosvete, sprovode na terenu, oš. Đura Jakšić i tk. AS Timok.
Preko 30 mališana, teniskih zaljubljenika, ukrstilo je rekete na mini mrežama. Divno je bilo i druženje, zabava ali bilo je i ozbiljnih teniskih mečeva. Tk. AS Timok, potrudio se da deca uživaju.
Obezbeđene su nagrade, pehari, medalje, diplome,zaštitne klubske maske, sokovi.. .
Najbolji su dobili i vrednosne vaučere teniskog brenda Babolat, i nagrade turističke organizacije grada Zaječara, brošure, šolje i magnetiće sa motivima grada, koje im je uručila direktorka Dragana Gogić Rajković.
Takođe, tk AS Timok je ovom prilikom uručio i zahvalnicu OŠ 2Djura Jakšić2 na odličnoj saradnji i doprinosu razvoja teniskog sporta.
Inače, pobednik turnira, OP ZAJEČARA za takmičare do 8 godina je talentovani zaječarski teniser, velika nada kluba Nemanja Pajkić, koji je zasluženo podigao pobednički pehar. Kod devojčica najbolja je bila Tara Sajčić iz Ćuprije.
Sve u svemu, fenomenalan turnir, divno druženje, odlični mečevi, pravi početak turnirske godine u Zaječaru.