Reklame

Knjaževačka industrija tekstila „Ponos“ posluje u Knjaževcu sa uspehom već punih dvanaest godina. Ova porodična firma bavi se izradom odevnih proizvoda u modnoj konfekciji.

Pre šest godina firma je zaključila sporazum o saradnji sa ino partnerom iz Italije i od je celokupna proizvodnja usmerena upravo ka ovom tržištu.

Krajem septembra ove godine u Zaječaru je počeo sa radom pogom ove kompanije, gde je trenutno zaposleno petnaestoro radnika.

Direktor Siniša Đokić nada se i očekuje da će do kraja iduće godine biti uposleni puni kapaciteti i da će sa radom početi još 85 radnika.

Siniša Đokić, direktor KIT „Ponos“

„Planiramo da do kraja ove godine, iako to ide jako teško, jer teško pronalazimo odgovarajući kadar, zaposlimo još 25-30 novih radnika.

U idućoj godini planiramo da ukupno 100 radnika bude angažovano na izradi odevnih predmeta. Sve do sada je naša investicija u celosti, nismo imali nikakvu pomoć države u smislu subvencija ili bilo kakvih olakišica.“ – izjavio je Siniša Đokić, direktor KIT „Ponos“ za informativni veb portal „Glas Zaječara“

„Firma je počela sa radom skromno, tiho, bez nekih pompeznih najava, jer mi smo skromni ljudi, ovo je porodična firma.

Pripreme su počele još prošle godine, kada smo tražili odgovarajući objekat gde ćemo postaviti naš pogon. Tražili smo odgovarajuće objekte, što je bilo prilično teško. Teško je doći i do kvalifikovanih radnika. Nama su potrebni radnici koji imaju iskustva u šivenju, ali sa druge strane mi smo spremni i voljni i da jedan deo radnika obučavamo za potrebe naše kompanije. U tom smislu pozivam sve zainteresovane Zaječarce i Zaječarke, koji imaju iskustva u radu u tekstilnoj industriji, da mi se jave kako bi obavili razgovor i kako bi razmotrili mogućnost njihovog zaposlenja .“ – dodao je direktor Siniša Đokić

Nova radna mesta za grad Zaječar čija je privreda u poslednjim godinama ozbiljno posrnula znače puno, a ako se zamisli menadžmenta ove porodične ispune, posao će doneti prihode u najmanje 85 domaćinstava u našem gradu.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u pogonu Knjaževačke industrije tekstila koji se nalazi u Zaječaru, a pri tome imate iskustva u radu,  kontakt telefon putem koga se možete obratiti direktoru Siniši Đokiću je 063 63 60 09.

 

 

Reklame